Efterårsferie Camping

Tilmeld nyhedsbrev

EFTERÅRSFERIE


Efterårsferien byder ofte på skønne naturoplevelser og på Skive Fjord Camping er der rig lejlighed, til at opleve naturen helt tæt på. Det kan være tiden, hvor gåtur i skoven eller langs den smukke fjord bliver til en familietradition.


Oplevelser i Skive

Der er mange muligheder for oplevelser i og omkring Skive, da vi både har det bylivet og de mange oplevelser der ligger i nærheden. Skive ligger ved Limfjorden og næsten i midten af Jylland. Derfor er alt inden for overskuelig afstand. Så I kan roligt planlægge en uges ferie i Skive, hvor hele familien får en god oplevelse. Med byen og alt hvad vi har at tilbyde, kan I nemt få tiden til at gå.

Herunder kan I se vores gode tilbud og nogle af mulighederne for både par og børnefamilien i efterårsferien.

Prøv de mange cykelruter og vandreruter i nærheden af campingpladsen.

Tag cyklerne eller vandrestøvlerne med og oplev den skønne natur. Når I ankommer, så spørg efter det gratis kort med cykel- og vandreruter.

Prøv det tropiske KCL badeland få km fra campingpladsen. Der er mange faciliteter som spa, saunaer, vandrutsjebane med lyd og lys, bølgebassin og piratskib med vandkanoner for de små. Hør mere om rabataftale ved ankomst.

Se KCL badelands hjemmeside

Havørredfiskeriet i Limfjorden er rigtigt godt lige nu, Så hvorfor ikke fange aftensmaden lige nedenfor campingpladsen eller deltage i fiskekonkurrencen Fjordræs den 16. - 18. 

Se mere om Fjordræs Limfjorden   

Se kort med fiskepladser

HALLOWEEN PÅ SPØTTRUP BORG

Der er aktiviteter alle dage i uge 42, fredag i uge 42 er en særlig uhyggelig oplevelse. Er i sultne denne fredag serveres der heksesnot og andre uhyggelige ting i kælderen under den mørklagte middelalderborg...

Se mere

MØNSTED KALKGRUBER

Der vil som sædvanlig være (u)hygge og gru i gruberne i efterårsferien. I kan lave uhyggelige græskar og deltage i en Dracula quizSe mere

TILBUD I EFTERÅRSFERIEN

Vi har fyld vognen tilbud, par på ferie tilbud, seniortilbud og hyttetilbud i efterårsferien.

Se de gode tilbud i efterårsferien her

Copyright - Ophavsret 2011 - 2020 @ All Rights Reserved Skive Fjord Camping cvr 33441096