Bookingbetingelser

Tilmeld nyhedsbrev

Handelsbetingelser og bookingbetingelser

I det nedenstående finder du nyttige informationer i forbindelse med brug af online booking og almindelig booking.


Du kan blandt læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, hvordan du modtager din kvittering i forbindelse med et køb og meget mere. Når der i det nedenstående skrives SKIVE anvendes det som et synonym for Skive Fjord Camping


Betaling


Alle priser oplyst i SKIVE''S online bookingsystemet er ligesom alle andre steder på hjemmesiden oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.


Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/ kreditkort i online booking, herunder blandt andet Dankort, Visa, Mastercard og Diners. Der er ikke pålagt et gebyr på handel, der foregår gennem online booking.


Informationer om handel på internettet


Du kan trygt handle på internettet gennem vores online bookingsystem. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på nettet på følgende hjemmesider: www.betaling.dk, www.fdih.dk.


Forsendelse og levering


Du vil ved booking og betaling af en hytte, et udlejningstelt, en plads til eget telt, eller en plads til egen campingvogn få forevist en kontrakt fra SKIVE, hvori regnskabet for dit køb fremgår. Kontrakten kan printes ud fra hjemmesiden efter gennemført booking, og fremsendes ligeledes via e-mail umiddelbart efter købet, hvis korrekt e-mailadresse er oplyst af køber.


Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst hos SKIVE på ankomstdagen (og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen). Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte kontrakt.


Fortrydelsesret og afbestilling af ophold


Hvis man har booket online, har man 14 dages fortrydelsesret, hvor man kan få det fulde beløb refunderet. 


Har man købt en afbestillingbeskyttelse (Skal købes samtidig med køb eller betaling af ferieophold i vores onlinebooking - Kan ikke købes i forbindelse med sæsonplads) hos os til dkk. 295 gælder følgende: 


Ved sygdom (lægeerklæring) gælder følgende: 


I disse tilfælde dækker afbestillingsbeskyttelsen frem til kl. 12.00 på ankomstdagen. Det fulde beløb fratrukket dkk 295 returneres ved fremsendelse af dokumentation i form af lægeerklæring.


Er der ikke tale om sygdom gælder følgende:

  • Afbestilling mere end 60 dage før ankomst medfører returnering af det fulde beløb fratrukket et administrationsgebyr på dkk 500
  • Afbestilling mellem 60 og 30 dage før ankomst medfører returnering af 50% af beløbet. 
  • Afbestilling mellem 29 og 0 dage før ankomst medfører kun returnering ved fremvisning af lægeerklæring. 


Har man IKKE købt en afbestillingsbeskyttelse hos os gælder følgende:


Vi henholder os til, at de fleste gæster har en afbestillingsforsikring gennem familieforsikringen/indboforsikringen eller via deres kreditkort. Returnering af det betalte beløb er en sag mellem dig og dit forsikringsselskab.


Kunden frigøres ikke for betaling af lejen, såfremt kunden på grund af personlige forhold eller force majeure (krig, strejke, naturkatastrofer, epidemi/pandemi, lukning af grænser og lignende) bliver forhindret i at udøve den brugsret, kunden har ifølge lejekontrakten.

 

Force majeure


Ingen af parterne hæfter for en misligeholdelse, som skyldes forhold, som parterne ved aftalens indgåelse ikke burde have påregnet, herunder strejke, lockout, epidemi/pandemi eller andre forhold, som efter dansk ret opfattes som force majeure.


Registrering af oplysninger


SKIVE registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med købet i sit kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke, men SKIVE beholder registreringen i 5 år.


SKIVE anvender serverside cookies og en sikker forbindelse til at skabe sikkerheden om de oplysninger, som du afgiver på siden.

Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres før de sendes over internettet.


Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din kontrakt, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, så kan du skrive til nedenstående adresse eller telefonnummer.Virksomhedsoplysninger


Skive Fjord Camping
Marienlyst Strand 15-17
7800 Skive
Tlf.: 97514455
E-mail: info@skivefjordcamping.dk
Cvr.:33441096

Copyright - Ophavsret 2011 - 2020 @ All Rights Reserved Skive Fjord Camping cvr 33441096