BOOK

A Hereford Beefstouw Skive

Nyd gourmetmad med panoramaudsigt over Limfjorden
10 min  ·  2.9 km

Om A Hereford Beefstouw Skive

A Hereford Beefstouw i Skive – også kaldet Rosenhøj – ligger unikt placeret i udkanten af Krabbesholm Skov, hvor gamle, kæmpemæssige ege- og bøgetræer danner stedets idylliske rammer. Det er de færreste restauranter, der kan prale af den placering, som vores steakhouse i Skive har. Kombinationen af den fantastiske beliggenhed på Rosenhøj 12 meter over vandet og restaurantens gigantiske panoramavinduer giver vores gæster en uovertruffen udsigt ud over Skive Fjord. Også inde i selve restauranten er der lækkerier for øjnene. På gulvet står de smukke y-stole af H. J. Wegner, og på væggene hænger fire dragende kunstværker skabt af Tommy Storkholm til restaurantens åbning, som nu er tilbage på endevæggen efter mere end 25 års fravær.
LÆS MERE

Om

Strandvejen 3, 7800 Skive
56°34'33.0"N 9°02'59.5"E

10 minutter

2.9 km

Leder du efter overnatning nær A Hereford Beefstouw Skive?

Skal du besøge A Hereford Beefstouw Skive og leder nu efter overnatning i nærheden? Uanset om du er på jagt efter et hotel, en campingplads, bed and breakfast/bnb, vandrehjem eller et sommerhus nær A Hereford Beefstouw Skive, så er Skive Fjord Camping et godt bud! Vi ligger nemlig kun 10 min eller 2.9 km fra A Hereford Beefstouw Skive, og så har vi både masser af lækre hytter velegnet til alle fra familier til par, ligesom vi har masser af dejlige pladser til din campingvogn, autocamper eller telt. Udover A Hereford Beefstouw Skive ligger her også MASSER af andre dejlige oplevelser i nærheden, som du kan få et overblik over på vores oplevelsesside. 

Campingpladsen ligger kun fire km af centrum af Skive by med gågade, shopping, restauranter og caféer, og kun et stenkast fra Limfjorden. Her er du midt i naturen men stadig tæt på byen - og tæt på steder som f.eks. A Hereford Beefstouw Skive! Campingpladsen er komplet anlagt i terrasser som en af de eneste i landet, og det betyder, at alle har en grad af udsigt: enten smuk panoramaudsigt over Limfjorden, udsigt over campingpladsen og/eller Limfjordslandskabet omkring med bakker, marker og skov. Vi har to store legepladser til børnene, aktiviteter i ferierne, søde heste der gerne vil snakkes med over hegnet, solfangeropvarmet swimmingpool med masser af solsengene omkring til mor og far, og i nærheden finder I masser af lækre stier til cykel- og gåture, skov, Limfjorden med en rigtig dejlig badebro og selvfølgelig rigtig mange oplevelser, restauranter, caféer og steder som A Hereford Beefstouw Skive.

Vi ses til jeres næste ferie ved Limfjorden - når I skal besøge os og A Hereford Beefstouw Skive!
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
maplaptopbubble
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram