BOOK

Skive Museum

Oplev kunst og kultur inde midt i Skive
6 min  ·  4.1 km

Oplev Skive Museum med kunst og kultur inde midt i Skive

Skive Museum tager dig med på en kulturel og kunstnerisk tidsrejse med sine flotte og gennemførte udstillinger. Du kan blandt andet opleve udstillingen Malerier, modeller og madrasser fra museets kunstsamling. På udstillingen vises en række nyerhvervelser og værker, som ikke tidligere har været vist sammen med mere kendte værker fra museet samling. Udstillingen vises i museets to ovenlyssale og giver indblik i kunstsamlingens bredde og dybde med eksempler på den ny realisme, modernisme, ekspressivt landskabsmaleri og samtidskunst. Skive Museums kunstsamling rummer kunst fra midten af 1800-tallet til i dag. Her er mange forskellige kunstnere, motivgrupper og stilretninger repræsenteret.
LÆS MERE

Børnemuseum Gadespejlet er en god oplevelse for hele familien

Hvordan var det at være barn i Skive omkring år 1900? I Gadespejlsbyen kan du besøge to familier fra forskellige sociale lag: den rige købmand og den fattige syerske. Købmandens hus er så stort, at barnet har sit eget værelse, mens syerskens lejlighed er så lille, at nogle af hendes børn er nødt til at sove i køkkenet. I børnemuseet kan du blandt andet handle i købmandsbutikken, lege i børneværelset hos købmanden og prøve tøj hos syersken. Gadespejlsbyen er én af de flere udstillinger på Skive Museum.

Om

Havnevej 14, 7800 Skive
56°34'10.6"N 9°02'12.7"E

6 minutter

4.1 km

Leder du efter overnatning nær Skive Museum?

Skal du besøge Skive Museum og leder nu efter overnatning i nærheden? Uanset om du er på jagt efter et hotel, en campingplads, bed and breakfast/bnb, vandrehjem eller et sommerhus nær Skive Museum, så er Skive Fjord Camping et godt bud! Vi ligger nemlig kun 6 min eller 4.1 km fra Skive Museum, og så har vi både masser af lækre hytter velegnet til alle fra familier til par, ligesom vi har masser af dejlige pladser til din campingvogn, autocamper eller telt. Udover Skive Museum ligger her også MASSER af andre dejlige oplevelser i nærheden, som du kan få et overblik over på vores oplevelsesside. 

Campingpladsen ligger kun fire km af centrum af Skive by med gågade, shopping, restauranter og caféer, og kun et stenkast fra Limfjorden. Her er du midt i naturen men stadig tæt på byen - og tæt på steder som f.eks. Skive Museum! Campingpladsen er komplet anlagt i terrasser som en af de eneste i landet, og det betyder, at alle har en grad af udsigt: enten smuk panoramaudsigt over Limfjorden, udsigt over campingpladsen og/eller Limfjordslandskabet omkring med bakker, marker og skov. Vi har to store legepladser til børnene, aktiviteter i ferierne, søde heste der gerne vil snakkes med over hegnet, solfangeropvarmet swimmingpool med masser af solsengene omkring til mor og far, og i nærheden finder I masser af lækre stier til cykel- og gåture, skov, Limfjorden med en rigtig dejlig badebro og selvfølgelig rigtig mange oplevelser, restauranter, caféer og steder som Skive Museum.

Vi ses til jeres næste ferie ved Limfjorden - når I skal besøge os og Skive Museum!
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
maplaptopbubble
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram