Booking- og handelsbetingelser

Husk at du i vores onlinebooking kan booke pladser og hytter hos os 24 timer i døgnet - lige når det passer dig, uanset om det er lørdag aften sammen med campingvenner, eller om det er onsdag morgen inden arbejde. 
Hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke via telefon eller mail, så er du altid velkommen til at kontakte os via informationerne nederst på denne side. I det nedenstående tekst finder du nyttige informationer i forbindelse med brug af online booking og almindelig booking.

Du kan blandt læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, hvordan du modtager din kvittering i forbindelse med et køb og meget mere. Når der i det nedenstående skrives SKIVE, anvendes det som et synonym for Skive Fjord CampingBetaling
Alle priser oplyst i SKIVES online bookingsystemet er, ligesom alle andre steder på hjemmesiden, oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter, med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.

Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/ kreditkort i online booking, herunder blandt andet Dankort, Visa, Mastercard og Diners. Der er ikke pålagt et gebyr på handel, der foregår gennem online booking.


Informationer om handel på internettet
Du kan trygt handle på internettet gennem vores online bookingsystem. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på nettet på følgende hjemmesider: www.betaling.dk, www.fdih.dk.


Forsendelse og levering
Du vil ved booking og betaling af en hytte, et udlejningstelt, en plads til eget telt, eller en plads til egen campingvogn få forevist en kontrakt fra SKIVE, hvori regnskabet for dit køb fremgår. Kontrakten kan printes ud fra hjemmesiden efter gennemført booking, og fremsendes ligeledes via e-mail umiddelbart efter købet, hvis korrekt e-mailadresse er oplyst af køber.

Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst hos SKIVE på ankomstdagen (og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen). Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte kontrakt.


Fortrydelsesret og afbestilling af ophold
Vi gør opmærksom på at jeres booking ikke er omfattet af Forbrugeraftalelovens regler om fortrydelsesret. Salg af overnatning (hytter, camping mm.) er omfattet af en særlig undtagelsesbestemmelse i Forbrugeraftalelovens prgf 18 stk 2 nr 12. Den foretagne booking er således ikke omfattet af en 14 dages fortrydelsesret. Begrundelsen herfor ligger i det forhold, at genudlejning af en reserveret hytte/lejlighed/plads, der afbestilles ganske få dage før ankomst, ofte ikke vil være muligt.

Vi anbefaler at I tegner en afbestillingsbeskyttelse. Den koster 295 kr. 

Har man købt en afbestillingbeskyttelse (skal købes samtidig med køb eller betaling af ferieophold i vores onlinebooking - kan ikke købes i forbindelse med sæsonplads) hos os til DKK 295 gælder følgende:
Ved sygdom (lægeerklæring) gælder følgende:
I disse tilfælde dækker afbestillingsbeskyttelsen frem til kl. 12.00 på ankomstdagen. Det fulde beløb fratrukket DKK 295 returneres ved fremsendelse af dokumentation i form af lægeerklæring.

Er der ikke tale om sygdom gælder følgende:
Afbestilling mere end 60 dage før ankomst medfører returnering af det fulde beløb fratrukket et administrationsgebyr på DKK 500
Afbestilling mellem 60 og 30 dage før ankomst medfører returnering af 50% af beløbet. 
Afbestilling mellem 29 og 0 dage før ankomst medfører kun returnering ved fremvisning af lægeerklæring. 

Har man IKKE købt en afbestillingsbeskyttelse hos os gælder følgende:
Vi henholder os til, at de fleste gæster har en afbestillingsforsikring gennem familieforsikringen/indboforsikringen eller via deres kreditkort. Returnering af det betalte beløb er en sag mellem dig og dit forsikringsselskab.

Kunden frigøres ikke for betaling af lejen, såfremt kunden på grund af personlige forhold eller force majeure (krig, strejke, naturkatastrofer, epidemi/pandemi, lukning af grænser og lignende) bliver forhindret i at udøve den brugsret, kunden har ifølge lejekontrakten.


Force majeure
Ingen af parterne hæfter for en misligeholdelse, som skyldes forhold, som parterne ved aftalens indgåelse ikke burde have påregnet, herunder strejke, lockout, epidemi/pandemi eller andre forhold, som efter dansk ret opfattes som force majeure.


Vi tager forbehold for fejl og prisstigninger/-ændringer
SKIVE tager forbehold for fejl/ændringer i priser på både hjemmeside, onlinebooking og tryksager. Såfremt der forekommer en booking med fejlpris, forbeholder SKIVE sig retten til at annullere bookingen og returnere det fulde beløb. 


Registrering af oplysninger
SKIVE registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med købet i sit kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke, men SKIVE beholder registreringen i 5 år.

SKIVE anvender serverside cookies og en sikker forbindelse til at skabe sikkerheden om de oplysninger, som du afgiver på siden.
Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres, før de sendes over internettet.

Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din kontrakt, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, så kan du skrive til nedenstående adresse eller telefonnummer.


Virksomhedsoplysninger
Skive Fjord Camping
Marienlyst Strand 15-17
7800 Skive
Tlf.: 97514455
E-mail: info@skivefjordcamping.dk
Cvr.:33441096
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
maplaptopbubblecrossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram