fbpx
BOOK

Solfangeropvarmet swimmingpool på campingpladsen

Husk at pakke badetøjet når I tager på camping, for der er gratis adgang til den lækre, solfangeropvarmede pool på pladsen. 
Har du en vandhund eller tre i familien? Vi ELSKER poolen, og det gør dine børn formentlig også. Der er et lavvandet børnebassin til de mindste, en lille vandrusjebane og to dybder i det store bassin. Mens ungerne plasker i poolen, er der selvfølgelig også masser af solsenge og parasoller til mor. Poolen ligger dejligt centralt på campingpladsen, og der er masser af sol hele dagen. Swimmingpoolen er opvarmet af solfangere, og det betyder, at den hurtigt bliver dejlig varm, når vejret er godt. Swimmingpoolen åbner typisk omkring Pinse, og lukker igen i slutningen af august - begge dele dog afhængig af vejret.

Vi har altid dage i sommerferien med aftensvømning, hvor poolen er længe åben, og der er lys i vandet. Det er en helt speciel oplevelse at bade i mørket og opleve, hvordan vandet ofte er varmere end luften. 
BOOK FERIEN NU

Badeferie i Danmark

Ah, er der noget bedre end at slappe af ved poolen med en god bog, spille spil med ungerne under parasollerne skygge, og nyde solen og det krystalklare, turkisblå vand? Det føles fuldstændig som en ferie under varmere himmelstrøg; men så langt behøver I heldigvis ikke at køre for at få en fantastisk ferie med swimmingpool. Og så kan børnene heldigvis sagtens tale med deres nye legekammerater, for I er hjemme i Danmark, så de taler samme sprog. Findes der noget bedre? 
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram