Campingferie med pool? Selvfølgelig! Vi har solfanger-opvarmet swimmingpool på campingpladsen 🌞

Husk at pakke badetøjet når I tager på camping, for der er gratis adgang til den lækre, solfangeropvarmede pool på pladsen. Det er betyder, at du både har en opvarmet pool, der er dejlig at bade i på sommerdage - og som er bæredygtig! 
Har du en vandhund eller tre i familien? Vi ELSKER poolen, og det gør dine børn formentlig også. Der er et lavvandet, trygt børnebassin til de mindste, en lille vandrusjebane og to dybder i det store bassin. Mens ungerne plasker i poolen, er der selvfølgelig også masser af solsenge (over 50 stk.!) og parasoller til mor og far hele vejen rundt om poolen. Poolen ligger dejligt centralt på campingpladsen, og der er masser af sol hele dagen - og med hegnet omkring og en vold mod vest, er der som oftest også læ, så man sagtens kan nyde solen i badetøj. Swimmingpoolen er opvarmet af solfangere, og det betyder, at den hurtigt bliver dejlig varm, når vejret er godt. Swimmingpoolen åbner typisk omkring Pinse, og lukker igen i slutningen af august - begge dele dog afhængig af vejret.

Vi har i 2022 fået ny liner og kant på poolen, så den er helt ny og klar til mange gode badetimer. Vores swimmingpool indeholder 156 000 L vand og har resningssystemet fra absolut øverste klasse! Hver time filtreres 84 000 L, og udover at vi manuelt kontrollere vandet i poolen med prøver dagligt, så måles vandet af en computer adskillige gange i minuttet, så vi altid har perfekt badevandskvalitet. Poolen opvarmes af solfangere på servicebygningens tag - så din badetur er både rar og bæredygtig. 

Vi har altid dage i sommerferien med aftensvømning, hvor poolen er længe åben, og der er lys i vandet. Det er en helt speciel oplevelse at bade i mørket og opleve, hvordan vandet ofte er varmere end luften. 

Der er naturligvis gratis adgang til poolen, når I overnatter på campingpladsen! Så her kan vandhundene få frit løb og badeanden få masser af vand under vingerne. 
BOOK FERIEN NU

Bæredygtig badeferie i Danmark

Ah, er der noget bedre end at slappe af ved poolen med en god bog, spille spil med ungerne under parasollerne skygge, og nyde solen og det krystalklare, turkisblå vand? Det føles fuldstændig som en ferie under varmere himmelstrøg; men så langt behøver I heldigvis ikke at køre for at få en fantastisk ferie med swimmingpool. Og så kan børnene heldigvis sagtens snakke med deres nye legekammerater, for I er hjemme i Danmark, så de taler samme sprog. Findes der noget bedre? 
Som prikken over i'et opvarmes vores swimmingpool af solfangere på servicebygningens tag, så selvom den i perioder med solskin og sommervejr kan snige sig op mod 30°, så kan du bibeholde din grønne, rene samvittighed: det er nemlig en helt bæredygtig opvarmning, når det foregår med solfangere. 
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram