Pladskort over Skive Fjord Camping

Nedenfor finder du vores pladskort med oversigt over faciliteter, pladstyper og -numre. Foran hver vej (der er markeret med hvid) er der et fald i terrænet til næste terrasse. Mellem terrasserne er der flere steder trapper, så I nemt kan komme frem og tilbage til legepladser, servicebygninger eller måske mormor og morfar, der bor på terrassen over jer. 

Klik på billedet for at se pladskortet i en stor version.
BOOK FERIEN NU

Om Skive Fjord Camping

Skive Fjord Camping er en campingplads ved Limfjorden i grænselandet mellem Midtjylland, Nordjylland og Vestjylland. Pladsen er midt i naturen og alligevel kun fire kilometer fra centrum og gågaden i Skive by!

Campingpladsen er en af de få i landet, der er komplet anlagt på terrasser. Det betyder for det første, at ALLE har en form for udsigt hos os - over markerne, over Limfjorden, over skoven, eller over campingpladsen. Derudover betyder det, at du slipper for at ligge på en kedelig stikvej med naboer både foran, bagved og til begge sider. Her har du i stedet masser af lys og luft omkring dig, kun én enkelt nabo til hver side, og masser af ro og privatliv. Sidst men ikke mindst tager terrasserne også rigtig meget af lyden, så selvom pladsen virker meget åben og luftig, så er her stille og rart at være - selv når pladsen er fuld af ferieglade børn og voksne. Du kan altid gøre fuglene kvidre, nyde din morgenkaffe i ro og fred og samtidig vide, at der er masser af legekammerater til ungerne eller børnebørnene. 

Hvis vi skal komme med vores helt uforbeholdne og meget subjektive mening - så er Skive Fjord Camping nok en af de mest unikke, smukke og fantastiske campingpladser i landet. Vi flyttede selv helt fra Sjælland, fordi campingpladsen bare er SÅ skøn, og vi har ikke fortrudt et sekund siden; så mon ikke du også ville være ret glad for at være her en weekend, i din sommerferie eller måske du slet ikke kan løsrive dig igen og bliver hele sæsonen.
Vi glæder os til at have jer på camping her!

Husk at inklusiv i priserne er gratis WIFI, gratis varme bade, gratis adgang til den lækre, solfangeropvarmede swimmingpool, gratis deltagelse i næsten alle vores aktiviteter i ferier og helligdage og meget mere!
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram