En campingplads ved Limfjorden

Skive Fjord Camping ligger lige ned til Limfjorden og med fantastisk panoramaudsigt over det klare vand. Så hvis udsigt og at være tæt på vand er vigtigt for jer, når I er på camping, så har du det helt rette sted! Campingpladsen er anlagt i terrasser, så alle har en grad af udsigt hos os; og en hel del af dem (panoramapladserne og XL-panoramapladserne) er med det flotteste, vildeste panoramaudsigt over Limfjorden. En hel del af vores standardpladser har også fjordkik, og så har alle pladserne udsigt over skoven, markerne omkring, eller over resten af campingpladsen. Her er noget for enhver smag! 
PLADSTYPER

Badeferie i Danmark

Skive Fjord Camping ligger lige ned til Marienlyst Strand ved Skive Fjord, der er en del af Limfjorden. Stranden er en stenstrand, men her er en rigtig dejlig badebro, så det skal ikke stoppe jer i at komme ud at bade! Der er også flere områder med sand på strækningen ind mod havnen, og inde ved havnen finder I Strandtangen, hvor der er den dejligste sandstrand - kun 2,6 km fra Marienlyst Strand af den hyggelige fjordsti. 

Skive Fjord er sikkert badevand; her kan du trygt lade ungerne soppe og bade, for der er ingen uhyggelige understrømme eller andet, der skal tages højde for. Kysten er østvendt, så I er godt beskyttet fra vestenvind, når I bader. Her er af den grund nærmest aldrig bølger og altid læ. 

BOOK BADEFERIEN NU

Limfjorden: 
Den store legeplads i baghaven

Udover at have fede legepladser på campingpladsen med masser af sjov, så ser vi i den grad også Limfjorden som en enorm legeplads lige i baghaven! Uanset om du er 67 og elsker at ro kajak, om du har et par små med på tre og syv år, der gerne vil fange krabber, om teenagerne skal med VisionKayak på vandet i de helt gennemsigtige glaskajakker, om din windsurfelskende mand skal have legetøjet frem på ferien, eller om I måske skal ud med fiskestangen, så kan Limfjorden det hele! 

Lige nedenfor campingpladsen finder I Marienlyst Strand med den spændende aktivitetsbadebro. Herfra kan I for eksempel fange krabber og bruge de to store stålbassiner til at holde øje med fangsten, tage en svømmetur i Limfjordens klare vand, leje en af vores stabile kajakker med plads til to voksne og et barn og ro på eventyr, eller tage med på en af VisionKayaks ture i helt gennemsigtige glaskajakker på en formiddags-, solnedgangs- eller fuldmånetur. 
Yderst på badebroen er der to flydemoduler med en særlig gummiliste hele vejen rundt - specielt lavet til at sætte kajakker, SUP-boards eller windsurferen i vandet. Så husk endelig at tage legetøjet med! 

På stranden er der også udendørs fitness i træningspavillionen med 180 graders fjordudsigt, som både store og små kan træne eller lege på, og så går der den fedeste asfalterede cykelsti lige i vandkanten, som I kan følge helt ind til havnen og skoven. Der er ingen biler, der kan komme ned i nærheden af stien, så her kan du trygt lade ungerne cykle, stå på rulleskøjter eller løbehjul, eller bare nyde en dejlig gåtur - sammen. 

Ro kajak på Limfjorden

Kan du heller ikke undvære turene på vandet alt for længe ad gangen? Det kender vi SÅ godt selv - men at tage på camping hos os skal absolut ikke sætte en stopper for at få saltvand i håret og nyde fjordens blide vuggen i kajakken! Pak kajakkerne på taget når I tager af sted; uanset om det er med campingvognen, teltet eller autocamperen, eller om I skal bo i en af vores hyggelige hytter. Der er nemlig masser af plads til, at I kan have kajakkerne liggende, når I er hos os. Fjorden er et stenkast fra pladsen, og lige nede på stranden finder I badebroen med de smarte flydemoduler, der er specielt lavet til at sætte kajakker i fra. Modulerne har nemlig en gummiliste hele vejen rundt, så havkajakken, turkajakken eller måske marathonkajakken ikke får ridser, når I sætter den i vandet.

Skive Fjord (som den del af Limfjorden, campingpladsen ligger ned til) er meget beskyttet farvand. Vi ligger ved en østvendt kyst, hvor terrænet er rimelig højt ved land, så I er godt beskyttet fra vestenvinden. Det er perfekt vand til en rolig tur. Er I mere til udfordrende strøm- og bølgeforhold, kan I inden for bare 20 minutters kørsel nå både en vestvendt og en nordvendt kyst. Den nordvendte kyst at Salling mod øen Fur har masser af strøm og bølger, og den vestvendte del har masser af bølger. Her kan I også ro eller tage færgen til Venø, der har masser af nysgerrige sæler, der gerne vil gøre jer selskab på turen. 
LÆS MERE OM KAJAK
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram