fbpx
BOOK

Påsketilbud på camping- og hytteferie 2021

Book fem nætter eller derover i perioden 26/3-11/4 og spar -20% på din påskeferie - gælder både på camping og hytter i påsken! Systemet fratrækker automatisk rabatten.
Påsken er for mange startskuddet på campingsæsonen, og alle glæder sig til igen at få vognen ud af hi, støvet campingudstyret af og gøre klar til endnu en dejlig sæson med masser af ferie og frihed til at tage hen, hvor vinden blæser. Det samme gælder alle jer, der elsker at bo i de hyggelige campinghytter rundt om i landet - det kribler for igen at komme ud og mærke den helt særlige stemning, der er på en campingplads! 

Vi har også aktiviteter for børnene i påsken, og så er der altid masser af oplevelser, seværdigheder og spisesteder lige i nærheden. Besøg for eksempel verdens største kalkmine, Mønsted Kalkgruber, der kun ligger 25 minutter væk, eller gå i riddernes fodspor på en af Europas mest velbevarede middelalderborge, Spøttrup Borg, der kun ligger 20 minutter fra campingpladsen. 

Her får I et rigtig godt tilbud på jeres påskeferie ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland. Tilbuddet gælder både på pladser til campingvogn, autocamper eller telt og i hytterne. Vi glæder os, til vi ses i påsken! 
BOOK FERIEN NU

Tilbud på påskeferie i Jylland

Hold jeres påskeferie på Skive Fjord Camping i Jylland, der ligger ved Limfjorden på grænsen mellem Midtjylland, Nordjylland og Vestjylland. Her får I den femte nat med gratis, når I booker fire nætters camping- eller hytteferie i påsken (eller book fem nætter eller derover og spar -20% på din påskeferie!). Vi glæder os til at se jer! 
BESTIL PLADS
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram