BOOK

Noget af verdens bedste lystfiskeri

Vi har MASSER af vand omkring Skive Fjord Camping - og derfor også masser af gode fiskespots! Inden for ganske få kilometer finder du Skive Å, der er er Karup Ås udmunding i Limfjorden. Karup Å er en af verdens bedste åer at fange bækørreder i, og er du mere til laks, kan du tage en tur til Skjern Å, der er en af verdens bedste steder at fange laks. Det vidste du nok ikke at Danmark kunne bryste sig af, hva'?
Et stenkast fra campingpladsen står du med wadersne godt plantet i Limfjorden, der byder på masser af smukke havørreder og i foråret også hornfisk.

Information er der nok af, for heldigvis er passionen for lystfiskeri STOR i området, og du finder derfor nogle helt fantastiske hjemmesider om både fiskeri i Limfjorden hos Havørred Limfjord og om Karup og Skjern Å hos Riverfisher. Samtidig er her masser af lokale guider, der med glæde deler ud af tips og tricks, de hemmelige spots og alt det andet, du skal vide for virkelig at få noget ud af fiskeriferien. 

Vi behøver næsten ikke at sige mere, end: SELVFØLGELIG skal stangen, uanset om det er med eller uden flue, med på camping! Og kan du ikke overbevise din bedre halvdel om det, kan du heldigvis leje en fed stang i receptionen. 
BOOK PLADS NU

Havørreder i Limfjorden

Blot få meter fra campingpladsen finder du Limfjorden, der er kendt for sine smukke havørreder. I foråret er her også masser af hornfisk!
I fjorden er fiskeri efter havørred uden tvivl mest eftertragtet, men der er også mulighed for underholdende fiskeri efter hornfisk og sild. Der kan fiskes i fjorden lige ud for campingpladsen, og på få minutters kørsel er det muligt at nå mange andre kystpladser, så det er altid muligt at finde en plads, der passer til vejret. 

Den sydøstlige del af Limfjorden byder på afvekslende og naturskønne fiskepladser. Flere af Limfjordens markante havørredåer munder ud her og det er ensbetydende med fisk - masser af fisk! I Hjarbæk Fjord har Simested, Skals, Fiskbæk og Jordbro Å deres udløb. Hertil kommer Lerkenfeld Å i Lovns Bredning, Trend Å i Løgstør Bredning og selvfølgelig Karup Å i Skive Fjord, få kilometer fra campingpladsen. Vi giver gerne tips omkring "fiskemotorvejen" i Skive Fjord, der skabes af Karup Ås udmunding.  

Få styr på fiskepladserne med live interaktivt kort fra Havørred Limfjorden
Tjek Havørred Limfjordens smarte interaktive kort herunder, der fortæller dig, hvilke fiskepladser i Limfjorden, der er bedst LIGE NU. Kortet tager højde for vind, vejr, temperatur og vandstand, og det beregner udfra det, hvor gode fiskepladserne er lige nu. Tryk på knappen herunder for at se kortet!

I receptionen kan du også købe Havørred Limfjordens bog, der guider dig til og beskriver samtlige fiskepladser i Limfjorden. Den kan anbefales!
OPDAG FISKEPLADSER

Havørred Limfjorden

Karup Å og Skive Å

Et stenkast fra Skive Fjord Camping finder du Karup Ås udløb, Skive Å. Karup Å er kendt som et af verdens bedste fiskevande til at fange ørreder - store ørreder! Åen løber gennem den smukke ådal og bugter sig igennem Skive By, for så til sidst at løbe ud i Skive Fjord. Skive Fjord er en del af Limfjorden, og som du nok kan forestille dig, er der på grund af åen masser af fisk i Skive Fjord. Havørrederne går op i øen for at gyde, og det vrimler derfor med fisk både på vejen ind og ud af åen men også i selve Karup Å.
OPDAG KARUP Å

Riverfisher

Put and take-søer

Der er masser af spændende put and take-søer inden for en times kørsel fra campingpladsen. Her kan du typisk fiske fisk som regnbueørred, bækørrede, havørred, tigerørred, sølvørred, kildeørred og rødding, og flere af dem har også fine faciliteter såsom toiletter, bord-bænkesæt, rensepladser, broer og automater med varme drikke. 
SE OVERSIGT

Skjern Å

Tekst kommer snart! I mellemtiden kan du læse mere på Riverfishers hjemmeside.
OPDAG SKJERN Å

Riverfisher
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram