BOOK

Begrænset antal pladser! Book Mini Helligdagsdeal™ til 2024 HER, via e-mail info@skivefjordcamping.dk eller telefon +45 97514455

Mini Helligdagsdeal™: Tilbud på camping i Kristi Himmelfart og Pinse eller St. Bededag + alm. weekend

Snup Kristi himmelfart og Pinse i én pakke med vores Mini Helligdagsdeal™ og slip for at slæbe campingvognen frem og tilbage mellem helligdagene. 
Gør det nemt for dig selv at nyde helligdagene ved at lade campingvognen stå hos os i mellemtiden - gratis*. Du slipper for at skulle bruge ekstra tid på vejen med "sneglehuset" på ryggen og for at bruge tid og energi på at pakke det hele ind og ud hver gang. I stedet kan du nyde fridagene, tænde kaffemaskinen og lægge benene op med det samme - for campingvognen står klar til dig. Det er dælme smart - og nemt! 

 


For eksempel to voksne på en standardplads i Kristi Himmelfart og Pinse (Mini Helligdagsdeal™):
1771,- + strømforbrug

For eksempel to voksne på en standardplads i Store Bededag og den efterflg. weekend (Omvendt Mini Helligdagsdeal™):
1065,- + strømforbrug*Campingvognen må være gratis ubeboet i perioden 8.-20. maj 2024 Mini Helligdagsdeal™. Såfremt campingvognen er ubeboet i følgende nedenstående dage, beregnes sædvanligt pladsgebyr, 2 voksne og strøm pr. overnatning. Ønsker du yderligere overnatninger end de nævnte herunder, kan de tilkøbes til normal plads- og personpris.

Mini Helligdagsdeal
Antal overnatninger
Kristi Himmelfart
4 overnatninger (8/5-12/5)
Pinse
3 overnatninger (17/5 - 20/5)
BEREGN PRISER OG BOOK HER

Helligdagsdeal™ - vil du tyvstarte helligdagene weekenden inden Kr. Himmelfart og Pinse? 

Slip for at slæbe vognen frem og tilbage i alle de gode helligdage i foråret. Med Helligdagsdeal™ får du nemlig dem alle med, og stadig lade vognen blive stående på pladsen mellem alle helligdagene gratis, så I kun skal bekymre jer om at starte kaffemaskinen og smække benene op, når I ankommer. Det er at få det maksimale ud af sine fridage, så I rigtig kan få slappet af! 
LÆS MERE
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram