BOOK

Sommerferietilbud på camping - få 20% rabat på sommerferien i Jylland

Leder du efter et godt tilbud til jeres sommerferie 2023 på camping i jeres autocamper, campingvogn, telt, camplet? Så se lige her! Book sommerferie hos os på Skive Fjord Camping ved Limfjorden i Jylland og spar hele 20%* på ferien med sommerferietilbuddet!
Sommerferietilbud: Hold sommerferie ved den smukke Limfjord i Jylland på Skive Fjord Camping og spar 20%* med vores sommerferietilbud. Her er I midt i Jyllands mange attraktioner og oplevelser, så det er den perfekte base for jer, uanset om I skal opleve sommerland, kalkgruber, akvarier, GLASKAJAK®, borge, natur eller noget helt syvende. 

To voksne i 5 nætter med strøm** - KUN 1237,50 DKK
På Standardplads. Inklusiv i prisen er som altid WIFI, varme bade, fri adgang til swimmingpool, køkkener mv.

To voksne og to børn i 5 nætter med strøm** - KUN 1757,50 DKK
På Standardplads. Inklusiv i prisen er som altid WIFI, varme bade, fri adgang til swimmingpool, køkkener mv.


*Sommerferietilbuddet gælder på alle vores skønne Standardpladser ved minimum 5 sammenhængende overnatninger mellem d. 21/7 og d. 20/8. Tilbuddet gælder kun nye bookinger foretaget fra og med d. 21/7 med ankomst fra d. 21/7 og frem. 
** Kun alm. strømforbrug til campingvognen/autocamperen/teltet. Gælder ikke opladning af el-/hybridkøretøj (-bil, -cykel, -løbehjul mv.). Eventuel opladning af sådanne skal aftales med receptionen inden opladning påbegyndes på et dertil anvist sted og afregnes seperat. 
BOOK PLADS

Gode oplevelser i alt vejr

Sommerferietilbuddet på Skive Fjord Camping giver jer en perfekt base til at opleve Jyllands mange spændende attraktioner. Uanset om vejret er til indendørs eller udendørs oplevelser, så er her masse af dejlige ferieminder i vente til jer. F.eks.:

👉 Oplev middelaldermarked EM i ridderdyst og Bispens Marked på Spøttrup borg fra 24. til 29. juli.
👉 En tur i det tropiske badeland, KCS Badeland (med særlig rabataftale for jer som gæster hos Skive Fjord Camping)
👉 Oplev unikke ture i GLASKAJAK® med Visionkayak. De guidede ture starter 150 meter fra Skive Fjord Camping.
👉 Levendegørelse på Hjerl Hede med masser af aktiviter, prøv at smede, bage samt flere hands on aktiviteter, den flotte legeplads, køre med damptog, hestevogn og meget mere. Hunde i snor er velkommen.
👉 Besøg Mønsted Kalkgruber, der verdens største af slagsen. Det er nemt at komme rundt med barnevogn og kørestol. Hunde i snor er velkommen.
👉 Oplev rundvisning på det økologiske Thise Mejeri og besøg deres velasssorterede ostebutik.
👉 Besøg Brænderiet Limfjorden med masser af spændende produkter.
👉 Tag cyklerne, vandrestøvlerne, SUP eller kajakkerne med. Der er masser af flotte vandre- og cykelruter I kan opleve. Den østvendte kyst er ideel til ture med kajak eller SUP.
👉 Oplev gratis musik og underholdning i Skive Midtby samt spændende butikker.
RING TIL OS
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram