BOOK

Bedsteforældreuge*: seniortilbud på campingferie i sommerferien

Er I over 60 år og har et eller flere børnebørn, I gerne vil invitere med på campingferie i sommerferien? Så har vi et rigtig godt seniortilbud til bedsteforældre* - i den 1. uge af sommerferien (tag minimum tre nætter og medbring minimum ét barnebarn for at få tilbuddet) kan I nemlig holde sommerferie med jeres børnebørn og få seniorrabat på ferien! 
Sommerferie på camping i Danmark kan noget helt særligt - og når man er barn, er det endnu bedre, når man så også får masser af kvalitetstid med bedstemor og bedstefar! Så sæt kryds i kalenderen i den første uge af skolernes sommerferie, for der skal I og jeres børnebørn på sommerferie ved Limfjorden, mens I voksne over 60 år får ferien til seniorpris. Det vil sige, at det kun koster 179 kr./nat + evt. strømforbrug + børnebørnenes overnatninger (eller hele ugen: 1253 kr. + evt. strømforbrug + børnebørn). Jeres børnebørn overnatter til almindelig overnatningspris (59 kr./overnatning/barn u. 12 år og 79 kr./overnatning/ungdom (12-17 år)). 
Så er der lidt ekstra at forkæle ungerne med, så de kan få ladet godt op sammen med jer ovenpå skoleåret! 

Oplevelser til ferien
Der er fri adgang til swimmingpoolen, gratis WIFI, gratis bade, masser af oplevelser i nærheden og masser af dejlige steder at spise is og nyde sommerferien sammen. På campingpladsen er der aktiviteter for børnene, I kan gå ned at snakke med vores søde heste, gå på stranden for at fange krabber eller booke en tur i helt gennemsigtig GLASKAJAK® med VisionKayak fra stranden. I kan besøge Mønsted Kalkgruber, der er verdens største kalkmine og tage i KCS Badeland kun 7 km fra campingpladsen, hvis det regner, eller I kan lege riddere og opleve Danmarks bedst bevarede middelalderborg, Spøttrup Borg, kun 20 minutter fra campingpladsen. Her er masser af dejlige sommerferieoplevelser i vente for både jer og børnebørnene! 

*Minimum én af jer skal være fyldt 60 år ved ankomstdatoen. Der skal medbringes minimum ét barnebarn i hele perioden. Tilbuddet gælder kun på standardpladser og kun ved booking af minimum 3 nætter i uge 27. Voksne over 60 år betaler almindelige Seniortilbuds-pris + evt. strømforbrug, mens børnebørnene afregnes efter almindelig overnatningspris (59 kr./overnatning/barn u. 12 år og 79 kr./overnatning/ungdom (12-17 år)). Læs mere om vores Seniortilbud her
BOOK FERIEN NU

Seniortilbud: camping og ferie med rabat til seniorer over 60 år 

Er en af jer fyldt 60 år? Så kan I i lavsæsonen få seniortilbud på jeres tur i campingvognen! Benyt jer af jeres frihed til at tage på camping i hverdagene og i lavsæsonen, og få jeres overnatninger til en rigtig skarp pris! På vores standardpladser kan I nemlig få Seniortilbud, hvis I bliver i minimum tre nætter.
LÆS MERE OM SENIORTILBUD
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram