BOOK

Bedsteforældreuge - Seniortilbud i sommerferien med børnebørn

1.253,00 kr.

Beskrivelse

Bedsteforældreuge*: seniortilbud på campingferie i sommerferien med børnebørnene (uge 27)

Er I over 60 år og har et eller flere børnebørn, I gerne vil invitere med på campingferie i sommerferien? Så har vi et rigtig godt seniortilbud til bedsteforældre* - i den 1. uge af sommerferien kan I nemlig holde sommerferie med jeres børnebørn og få seniorrabat på ferien!
Sommerferie på camping i Danmark kan noget helt særligt - og når man er barn, er det endnu bedre, når man så også får masser af kvalitetstid med bedstemor og bedstefar! Så sæt kryds i kalenderen i den første uge af skolernes sommerferie, for der skal I og jeres børnebørn på sommerferie ved Limfjorden, mens I voksne over 60 år får ferien til seniorpris. Det vil sige, at hele ugen koster det samme, som vores Seniortilbud 1253 kr. + evt. strømforbrug, og jeres børnebørn koster almindelig overnatningspris (49 kr./overnatning/barn u. 12 år og 69 kr./overnatning/ungdom (12-17 år)). Så er der lidt ekstra at forkæle ungerne med, så de kan få ladet godt op sammen med jer ovenpå skoleåret!
Hunde kan tilkøbes til 15 kr./hund/overnatning ved ankomst.
Der er fri adgang til swimmingpoolen, gratis WIFI, gratis bade, masser af oplevelser i nærheden og masser af dejlige steder at spise is og nyde sommerferien sammen. På campingpladsen er der aktiviteter for børnene, I kan gå ned at snakke med vores søde heste, gå på stranden for at fange krabber eller booke en tur i helt gennemsigtig GLASKAJAK® med VisionKayak fra stranden. I kan besøge Mønsted Kalkgruber, der er verdens største kalkmine og tage i KCL Badeland kun 7 km fra campingpladsen, hvis det regner, eller I kan lege riddere og opleve Danmarks bedst bevarede middelalderborg, Spøttrup Borg, kun 20 minutter fra campingpladsen. Her er masser af dejlige sommerferieoplevelser i vente for både jer og børnebørnene!
*Minimum én af jer skal være fyldt 60 år ved ankomstdatoen. Der skal medbringes minimum ét af jeres egne børnebørn i hele perioden. Tilbuddet gælder kun på standardpladser og kun ved booking af minimum 3 nætter i løbet af uge 27 - bestiller du her, bookes lørdag til lørdag i uge 27. Ønsker du andre datoer, skal du booke via e-mail eller opringning. Voksne over 60 år betaler almindelige Seniortilbuds-pris + evt. strømforbrug, mens børnebørnene afregnes efter almindelig overnatningspris (49 kr./overnatning/barn u. 12 år og 69 kr./overnatning/ungdom (12-17 år)). Læs mere om vores Seniortilbud her
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram