BOOK

Helligdagsdeal™ (tyvstart, Kr. Himmelfart og Pinse)

635,00 kr.1.065,00 kr.

Beskrivelse

Snup tyvstartsweekenden inden, Kristi himmelfart og Pinse-ferierne i én pakke med vores Helligdagsdeal™ og slip for at slæbe campingvognen frem og tilbage hver gang
Gør det nemt for dig selv at nyde forårets mange fridage ved at lade campingvognen stå hos os - gratis*. Du slipper for at skulle bruge ekstra tid på vejen med "sneglehuset" på ryggen og for at bruge tid og energi på at pakke det hele ind og ud hver gang. I stedet kan du nyde fridagene, tænde kaffemaskinen og lægge benene op med det samme - for campingvognen står klar til dig.

*Campingvognen må være gratis ubeboet i perioden 3. maj-20. maj 2024 (ekskl. helligdagsperioderne, se linket nedenfor). Såfremt campingvognen er ubeboet i følgende helligdagsperioder, beregnes sædvanligt pladsgebyr, 2 voksne og strøm pr. overnatning. Ønsker du yderligere overnatninger end de nævnte herunder, kan de tilkøbes til normal plads- og personpris.

* Læs mere om betingelserne for Helligdagsdeals på www.skivefjordcamping.dk/helligdagsdeal

*OBS! Vi kan ikke garantere, at der stadig er ledige enheder af netop den pladstype, som du bestiller her. Vi kontakter dig altid direkte, hvis der ikke er flere ledige tilbage af den type, du har bestilt, og du har da mulighed for at ombooke til en anden pladstype eller fortryde din bestilling - men ellers er bestillingen her bindende.

Yderligere information

Pladstype

XL-Panoramaplads, Panoramaplads, XL-Plads, Standardplads

Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram