Fem forskellige typer pladser 
- alle med udsigt

Uanset om du kommer med en stor autocamper eller et telt til to, så har vi helt sikkert en plads, der passer til netop dig. Fælles for alle pladserne er, at de ligger på en af de få campingpladser i landet, der er er komplet anlagt på terrasser. Det betyder, at alle har en grad af udsigt hos os; over Limfjorden, over campingpladsen, eller over markerne og skoven omkring. 
Campingpladsen ligger midt i naturen lige ned til Limfjorden; men samtidig er der kun fire kilometer til centrum af Skive by og gågaden. 

Skive Fjord Camping ligger på en sydvendt skråning, så her er masser af lys til alle, og terrasserne betyder, at du kun har en nabo til hver side, og ellers masser af luft omkring dig. Du slipper altså for at ligge på en kedelig stikvej med andre campingvogne både foran, bagved og til siderne. Det er lidt fantastisk! Samtidig betyder terrasserne, at selvom du er på en åben og luftig campingplads fuld af liv og mennesker, så er her enormt stille og rart at være. Du kan høre fuglene kvidre, nyde din morgenkaffe i fred og ro, og samtidig er her legekammerater til ungerne og mennesker omkring jer. 

Hvis vi skal komme med vores helt uforbeholdne og meget subjektive mening - så er Skive Fjord Camping nok en af de mest unikke, smukke og fantastiske campingpladser i landet. Vi flyttede selv helt fra Sjælland, fordi campingpladsen bare er SÅ skøn, og vi har ikke fortrudt et sekund siden; så mon ikke du også ville være ret glad for at være her en weekend, i din sommerferie eller måske du slet ikke kan løsrive dig igen og bliver hele sæsonen. 
Vi glæder os til at have jer på camping her!

Husk at inklusiv i prisen er gratis WIFI, gratis varme bade, gratis adgang til den lækre, solfangeropvarmede swimmingpool, gratis deltagelse i næsten alle vores aktiviteter i ferier og helligdage og meget mere!

XL-Panoramapladser

Vil du gerne nyde den fantastiske udsigt over Limfjorden med lidt ekstra plads til den store campingvogn, autocamper eller telt? På XL-Panoramapladserne får du panoramaudsigt over fjorden og en plads på ca. 120 m2 eller derover. 
XL-Panorama-plads 
Pr. nat
95 DKK
125 DKK
130 DKK
BOOK NU

Panoramapladser

Drømmer du om at vågne op til synet af solopgangen, der glimter i Limfjordens klare vand? På en Panoramaplads får du unik udsigt over Skive Fjord på en plads på maksimalt 120 m2.
Panoramaplads 
Pr. nat
75 DKK
100 DKK
105 DKK
BOOK NU

XL-Pladser

Har du en ekstra stor campingvogn, autocamper eller telt? Måske kan du bare godt lide, at der er ekstra plads til fortelt, bil og hunde? Vores XL-Pladser er store, dejlige pladser i fred og ro og typisk med god læ fra vinden. XL-Pladserne er ca. 120 m2 eller derover. 
XL-plads 
Pr. nat
75 DKK
100 DKK
105 DKK
BOOK NU

Standardpladser

Vil du gerne ligge centralt på campingpladsen - måske tæt på servicebygninger, swimmingpool eller legeplads? Så får du den helt optimale plads på en af vores Standardpladser, der er pladser på maksimalt 120 m2, og typisk har udsigt over campingpladsen og området omkring med marker og skov. Der er også flere af dem, der ligger for sig selv i fred og ro, så der er helt sikkert en standardplads for jer! 
Standardplads 
Pr. nat
55 DKK
75 DKK
80 DKK
BOOK NU

Teltpladser/pladser uden strøm

På toppen af campingpladsen finder du den store teltplads. Pladsen er omkranset af en høj hæk af blomstrende træer (så snyd endelig ikke dig selv for synet af den lyserøde blomstervæg i foråret!). Teltpladsen ligger tæt på den lille servicebygning, hvor der er badeværelser, toilet og køkken samt en overdækning med bord/bænkesæt. Hvis I ikke skal bruge strøm, kan I vælge at ligge her med jeres telt - og ellers har vi masser af andre dejlige pladser til jer. 
Teltplads 
Pr. nat
35 DKK
55 DKK
60 DKK
BOOK NU
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram