BOOK

Seniortilbud på camping - rabat til seniorer og single senior i lavsæsonen i Jylland ved Limfjorden ved Skive

Er en af jer fyldt 60 år? Så kan I i lavsæsonen få seniortilbud på jeres tur i campingvognen! Benyt jer af jeres frihed til at tage på camping i hverdagene og i lavsæsonen, og få jeres overnatninger til en rigtig skarp pris! På vores standardpladser kan I nemlig få Seniortilbud, hvis I bliver i minimum tre nætter. 

Prisen for to voksne er 179,-/nat ekskl. strøm for to voksne (normalpris 213 kr. ekskl. strøm), og hvis I bliver i en hel uge (syv nætter) får I det til en samlet pris på kun 1253,- ekskl. strøm for to voksne. Prisen for én voksen er 115,-/nat ekskl. strøm (normalpris 134 kr. ekskl. strøm)

Her får I et rigtig godt tilbud på jeres ferie og overnatninger ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland, hvis en af jer er fyldt 60 år. Tilbuddet gælder på standardpladser i lavsæsonen ved minimum tre overnatninger - uanset om I har campingvogn, autocamper eller telt. Vi glæder os, til vi ses! 

*Såfremt du onlinebooker Seniortilbud, ændrer vores bookingsystem automatisk til den korrekte, normale pris, hvis din valgte periode overlapper dage med højsæson. Seniortilbud gælder kun på vores Standardpladser, kun i lavsæsonen, kun hvis minimum én af jer er fyldt 60 år og kun ved minimum tre sammenhængende overnatninger.
BOOK FERIEN NU

Kulturel-, aktiv- eller afslapningsferie?

Uanset om I er til aktiv ferie, hvor cykel- og vandrestier skal være i særklasse, afslapning, eller kulturel ferie, så kan Skiveegnen og Limfjordslandet netop det. Halvøen Salling, som Skive Fjord Camping ligger på, er spækket med smukke vandreruter og cykelstier på kryds og tværs over bakker, i skov og i vandkant, ligesom her er masser af spændende museer og gallerier, og hele fire golfbaner inden for ca. 45 minutters kørsel. To af dem ligger hhv. 5 minutter og 20 minutter fra campingpladsen. 

Naturen findes i mange varianter heromkring, og er hovedsagligt præget af den enorme mængde vand, der omkranser os - Limfjorden. I Skive Kommune er for eksempel 196 kystkilometer. Derudover finder I nåleskov og hedelandskab, som præger området syd for Skive, mens Salling i højere grad er formet af bønderne, der fandt den mest fantastiske landbrugsjord dengang for mange år siden. På Fur finder I molersskrænter, og på under en times kørsel kan I stå med fødderne i Vesterhavets vandkant. Faktisk kan I også besøge vingårde i Jylland!
BESTIL PLADS
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram