VisionKayak

Ture i helt gennemsigtige kajakker på Limfjorden

2 min  ·  0,1 km

Tag på opdagelse i glaskajakker lige nedenfor campingpladsen

Som et af de eneste steder i Europa kan du ro i helt krystalklare glaskajakker hos VisionKayak med turstart fra standen lige nedenfor campingpladsen. Det er en fantastisk oplevelse både over og under overfladen for familier, par, venner og til jeres familietræf, fødselsdag eller lignende event!
Tag med på opdagelse på Limfjordens smukke, klare vand i kajakker der fungerer som forvoksede vandkikkerter. Oplev muslingebanker, ålegræs, krabber, de særlige limfjordsøsters og alt det andet liv under overfladen, mens du nyder en dejlig tur på vandet. I kan vælge mellem tre forskellige typer ture; formiddags-, solnedgangs- og fuldmåneture. Turene kan bookes via VisionKayaks hjemmeside og i receptionen på campingpladsen. Book gerne i god tid! Der er begrænset antal pladser på hver tur. 
Læs mere og book: www.visionkayak.com

Formiddagsture i glaskajakker

På formiddagsturene, der altid starter kl. 10:00 på Marienlyst Strand i Skive, får vi maksimalt udbytte af vandkikkerteffekten ned gennem de klare kajakker. Des mere lys, des nemmere er det nemlig at se ned i vandet under kajakken, så hvis I drømmer om rigtig at udforske og gå på opdagelse på fjordbunden, er det altså derfor denne tur, I skal vælge! Vi er tilbage inden frokost, så I kan benytte lejligheden til også at opleve en af Skives mange hyggelige restauranter og caféer. Her kan I nyde en dejlig solskinsdag og den svalende brise på fjorden eller opleve roen og den helt specielle stemning, der opstår på dagene, hvor himlen ruller en beskyttende dyne af skyer ud over os.

Solnedgangsture i glaskajakker

Forestil dig hvordan det er at glide over Limfjordens vand, mens solnedgangens eksplosion af varme orange og gule nuancer mod vest toner frem på himlen over os, og de tottede kumulusskyer farves sart lyserød. Langsomt erstattes de gyldne farver af kølige, klare turkise og dybblå toner mod øst, og til sidst kan vi se de klareste stjerner tænde én efter én på himlen over os. Er vi heldige, at det er helt vindstille, spejler fjordens blanke vand alt dette som et enormt spejl, og vi vil derfor få følelsen af at ro direkte på himlen. Vi starter, mens det stadig er lyst, og I vil derfor også opleve at ro i en enorm vandkikkert med vindue til fjordens hemmelige liv på denne romantiske tur. Solnedgangsturenes starttidspunkt følger solnedgangen og varierer derfor fra tur til tur. Du kan finde tidspunktet for de enkelte ture på www.visionkayak.com

Fuldmåneture i glaskajakker

Disse ture er den smukkeste, mest eventyrlige oplevelse, som man kan få på vandet. På fuldmåneturene får I alt det bedste fra alle tre turtyper. Vi vil nemlig både opleve vandkikkerteffekten, fordi vi starter turen, mens det stadig er lyst. Herefter vil solnedgangens varme farver pryde himlen, mens fuldmånen langsomt kryber op over horisonten. Til sidst vil vi ro under dens sølvfarvede skær og opleve, hvordan det tydeligt reflekteres af fjordens blanke vand. Stjernerne vil pryde himlen over os, og er vi rigtig heldige, ser vi måske et stjerneskud, eller får besøg af en af fjordens sæler, der elegant bader i månens refleksion.
Fuldmåneturenes starttidspunkt følger både solnedgangen og måneopgangen og varierer derfor fra tur til tur.
Du kan finde tidspunktet for de enkelte ture på www.visionkayak.com

Om

Marienlyst Strand, 7800 Skive
N56.596714, E9.043619

2 minutters gang

0,1 km

Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
maplaptopbubblecrossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram