Spil krolf med panoramaudsigt

Spillet krolf er en krydsning mellem krocket og golf - og det er hammer sjovt uanset alder! Vi har nok Danmarks bedst beliggende krolfbane; den ligger nemlig yderst på campingpladsen mod fjorden, så her kan I altså spille krolf med panoramaudsigt over Limfjorden. Krolfbanen er dejlig udfordrende, fordi den ligger på en skråning; så uanset om I er helt nye til at spille krolf og bare skal hygge jer med et spil med familien, eller I er garvede krolfspillere, der skal have testet evnerne på en anden måde, end I kan på den typiske flade græsplæne - så skal I kigge forbi! Krolfbanen kan også besøges, selvom I ikke bor på campingpladsen. Billetter købes i receptionen og koster 25 DKK/næse. Inklusiv i prisen er leje af køller, bolde/kugler og scoreboard.
BOOK JERES PLADS

Krolfbane i Skive, Midtjylland

Uanset om I er erfarne, garvede krolfspillere, I bare skal have et hyggeligt slag krolf med familien på ferien, leder efter en sjov aktivitet til fødselsdagen eller noget helt fjerde, så er vores krolfbane helt sikkert svaret. I behøver ikke at bo på campingpladsen for at spille et slag krolf; alle er mere end velkomne hos os! Billetter købes i receptionen - det koster 25 kr./næse, og inklusiv i billetprisen er leje af køller, bolde/kugler og scoreboard.

Kontakt os for at bestille tid til et slag krolf til jeres arrangement, fødselsdag eller event. 
BESTIL ARRANGEMENT
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram