Ferie med hund i Jylland, Danmark, på campingplads med strand, skov og gode gåtursmuligheder

Tager i på ferie med hund i Danmark? Så er et ferieophold på Skive Fjord Camping ved Limfjorden i Jylland med Fido et oplagt bud! På siden her har vi samlet en et overblik over alle de mange hundevenlige gåture, hundeskove, badestrand for hund og attraktioner i nærheden af campingpladsen. Her er nemlig masser af hundevenlige ferieoplevelser i vente for dig og din hund på ferie - uanset om jeres ferie med hund er et ferieophold med hund i hytte eller campingferie med hund i egen campingvogn, autocamper eller telt. I kan vælge mellem flere forskellige typer hytter, hvor I gerne må have jeres hund med på ferien, samt alle pladser på campingpladsen - uanset om I har autocamper, campingvogn eller telt. Der er pladser i alle størrelser, og I kan selv frit vælge mellem alle ledige pladser, så her er helt sikkert også et perfekt match til jeres ferie med hund i Danmark.

På, ved og i nærheden af campingpladsen finder I blandt andet hundevenlig badestrand, små skovområder på campingpladsen og en stor skov ca. 2 kms gåtur fra pladsen, masser af stier til gåture i vandkanten og rundt i området, samt stor skov og hundeskov i den anden ende af byen (ca. 10 min i bil)
Den hundevenlige campingplads er placeret ved Limfjorden midt i Jylland, Danmark, så I samtidig har mulighed for at tage på opdagelse i hele Jyllands hundevenlige attraktioner og oplevelser på jeres ferie med hund i Danmark. Scroll ned og se et par af de lokale hundevenlige attraktioner og restauranter tæt på campingpladsen. 
BOOK PLADS NU

Tag hunden med på Skive Fjord Camping med hundevenlig strand, skov og gode gåtursmuligheder til jeres ferie med hund i Jylland, Danmark

Når I holder ferie med hund, er det selvfølgelig vigtigt, at der er gode muligheder for dejlige gåture, så Fido og I kan komme ud og opleve området. Med Skive Fjord Campings placering midt i naturen og alligevel tæt på gågade og shopping i Skive By (ca. 4 km) er her masser af lave for både hund og ejere på jeres ferieophold med hund. 

Fra stranden foran campingpladsen går f.eks. en rigtig dejlig, asfalteret sti i vandkanten hele vejen ind til Skive Havn (3 km) og Krabbesholm Skov (udkanten ca. 2 km fra campingpladsen). Direkte ved og på campingpladsen er små skovområder, der er hyggelige at gå tur i, og som I nemt kan komme til - og vil I til mere skov, ligger Krabbesholm Skov et par kilometer væk af stien langs vandkanten. Når I går ad fjordstien, går I også igennem et par små skovområder, der går helt ned til vandkanten, og I kan skifte mellem at gå på stranden eller på stien. I kan fortsætte helt ind til Skive Havn, der ligger 3 km fra campingpladsen af stien, hvor I også finder to restauranter med udendørsservering, mens I beundrer de mange smukke lystbåde. 
CAMPING

Tag hunden med ud at bade på ferien - der er hundevenlig strand ved campingpladsen

Stranden ved campingpladsen er hundevenlig, så her må du gerne til din hund med på stranden for at både - også om sommeren (selvfølgelig med respekt for andre bade- og strandgæster). Det er lidt unikt, da hunde desværre ikke længere er velkommen om sommeren på en stor del af de danske strande, så her har I altså en unik mulighed på jeres ferie med hund for at tage hunden med ud at svømme, bade og lege i vandet.
BOOK FERIE

Naturstierne på Salling til de længere gåture med hund på ferien

Kan I godt lide at gå langt? Fra campingpladsen er der adgang til Sallings (halvøen i Limfjorden, som campingpladsen ligger på) kilometervis af naturstier, der følger de gamle, nedlagte jernbanespor. Her kan I sammen nyde en hyggelig, kortere gåtur, eller tage en lang tur, der kan trave selv de mest energiske ben og snude træt på ferien. Stierne er hovedsageligt grusstier med enkelte asfaltstykker, så hvis I holder af at cykle på jeres ferie med hund, er naturstierne altså også et godt bud. 

Naturstierne følger blandt andet det gamle jernbanespor på halvøen Salling, som Skive ligger på, og stierne danner et net af gode ruter, der tager der rundt i hele området. Salling bærer tydeligt præg af, at her har boet mennesker i mange år; I vil se gravhøje, jettestuer, borganlæg, kirker, herregårde, og hvordan bønderne gennem tiden har forbedret deres dyrkningsmetoder med markskel, der sørger for, at afgrøderne ikke blev vindpåvirket. Hent kortet over naturstierne i receptionen eller find dem i VisitSkive-appen. 
BOOK FERIEN

Er hundeskov vigtig for jeres ferie med hund i Danmark?

Hvis hundeskov er noget, som I prioriterer på jeres ferie med hund, så kan det heldigvis også lade sig gøre at finde en hundeskov i nærheden på jeres ferie på Skive Fjord Camping. I Skive Kommune er tre forskellige hundeskove - to af dem inden for ca. 15 min kørsel fra campingpladsen. Den ene, Arboretet, er på ca. 4,5 hektar, og ligger ca. 5 min fra pladsen, mens den anden ligger i Skive Plantage i den anden ende af Skive (ca. 10 min i bil). Her er både et store plantageområde med nåleskov og to hundeskove. Der er indhegnet hundeskov, hvor alle hunde må være, og så er der en særlig ekstra indhegning for hunde under 10 kg. I kan altså både gå ture i det åbne plantageområde, eller I kan slippe Fido løs i en af hundeskovene, hvor jeres hund virkelig kan få strukket benene. Hvis I holder ferie her på den rigtige årstid, kan I endda være heldige at finde Karl Johan-svampe i plantageskovområdet på jeres gåtur med hund på ferien. 
BOOK FERIEN

Bo som I har lyst på jeres ferie med hund: der er frit valg mellem alle ledige pladser på campingpladsen til jeres ferieophold med hund

Vi har selv hund og holder gerne ferie med hund, så vi ved, hvor meget det betyder, at man kan vælge den perfekte plads til ferieopholdet med hund. I kan derfor som udgangspunkt selv vælge, hvor I gerne vil ligge på pladsen, når I selv har jeres campingvogn, autocamper eller telt med. Vælg f.eks. en XL- eller XL-Panoramaplads, hvis I gerne vil have lidt ekstra rum rundt om campingvognen/autocamperen/telt til jeres hund, eller en plads der ligger fredeligt og lidt for sig selv uden at mange passerer forbi, hvis I har en eller flere hunde, der har det bedst sådan. 
HUNDEVENLIG CAMPING

Ferieophold i hytte med hund ved Limfjorden i Jylland, Danmark

Noget af magien ved at tage på camping med hund i Danmark, er, at jeres hund også er velkommen i flere af hytterne til jeres ferieophold med hund. På Skive Fjord Camping kan I vælge mellem flere forskellige hyttetyper, hvor jeres hund gerne må være med i hytten, så hele familien kan holde ferie med hund i Danmark - sammen både to- og firbenede. Blandt andet kan I nyde et ferieophold med hund i vores moderne Luksushytte på 30 m2, hvor hele familien kan boltre sig. Læs mere om hytterne og se efter hundepoten på siderne for de forskellige hyttetyper for at se, hvilke af hytterne I kan have hund med på ferien i. 
HYTTERFERIE MED HUND
Lyby Strand - Restaurant og Café ved Lyby Strand nær Skive Fjord Camping

Restauranter med udendørsservering hvor hund er velkommen

Der er flere restauranter og caféer med udendørsservering i nærheden. Blandt andet ligger A Hereford Beefstouw Skive ved Skive Havn (hvor I eventuelt kan gå til via stien langs vandet) og Lyby Strand Krostue og Iscafé ved Lyby - begge med smuk udsigt over fjorden og et hyggeligt udendørs terrasseområde, hvor jeres hund også er meget velkommen, mens I får serveret lækker mad. 

Tag hunden med ud til hundevenlige attraktioner på ferien i Skive

Der er heldigvis også masser af hundevenlige oplevelser og attraktioner i nærheden af campingpladsen, hvor I kan tage jeres hund med på ferien. Hvis jeres hund er vant til at være med på vandet f.eks. på SUP, i kano eller kajak, og I kan få hunden til at ligge/sidde på et håndklæde eller på skødet, så kløerne ikke ridser, så er I velkomne til at tage Fido med på tur i GLASKAJAK® med VisionKayak
Hunde er også meget velkomne på det flotte frilandsmuseum, Hjerl Hede, der, lig Den Gamle by, har masser af unikke, gamle bygninger, vandmølle, savværk, damplokomotiv, gammeldags købmandsbutik mv., som I kan opleve. I perioder er der levendegørelse på Hjerl Hede, så I kan opleve de gamle håndværk, skoler og alt det andet med autentisk liv. 
Spøttrup Borg, Danmarks mest velbevarede middelalderborg, kan I gå i de gamle ridderes fodspor sammen med jeres hund: det store parkanlæg med medicinsk have og mange andre oplevelser er oplagte til en dejlig tur med jeres hund på ferien. På Spøttrup Borg finder I også levendegørelse og middelaldermarkeder - blandt andet det store Bispens Marked, der tiltrækker folk fra hele Europa, og som har lagt grund til store events som VM i middelalderkampsport, hvor grupper af kæmpere i rustninger og med sværd tørner sammen i jagten på at blive verdensmeste, samt VM, EM og NM i ridderturnering med smukke heste og riddere med lanser. 
Mønsted Kalkgruber er også åbne for besøg af hunde, så I sammen med jeres firbende ven kan opleve verdens største kalkmine og gå på opdagelse i de kilometervis af gange og tunneler sammen med jeres hund.
Hundevenlig ferie - tag hunden med i gennemsigtig kano/kajak (GLASKAJAK®) med VisionKayak. Kanoture med hund

Tag hunden med på shopping på ferien i Skive

Når I tager på ferie med hund på Skive Fjord Camping, er I først og fremmest placeret midt i den smukke natur, der er domineret af den magiske udsigt over Limfjorden, og med rullende bakker, marker og skov omkring. Her er fuglekvidder og ro - men samtidig er I kun 4 km fra Skives Centrum med moderne gågade fyldt med masser af spændende butikker, der handler med alt fra tøj og sko til alle i familien til vin, briller, chokolade og bøger. Jeres hund er naturligvis også velkommen i gågaden, så I på jeres ferie med hund kan tage på shopping i gågaden - uden at skulle lade Fido blive hjemme i campingvognen, autocamperen, teltet eller hytten. 
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram