Hytteferie: Ophold og miniferie med hund 
i Jylland, Danmark

Tager I på minferie med hund eller andre ophold med hunden i Jylland, Danmark? Så er Skive Fjord Camping et oplagt bud på til jeres næste hundevenlige ferie ved Limfjorden i Jylland, Danmark! På Skive Fjord Camping kan I vælge mellem flere forskellige hyttetyper til jeres ophold med hund - vælg f.eks. en luksushytte på 30 m2 til en mere luksus ferie med hund, hvor der er badeværelse og plads til hele familien, eller en af vores fine, billigere panoramahytter med fantastisk udsigt over Limfjorden. 

Området omkring campingpladsen er samtidig fyldt med masser af gode gåtursmuligheder både i skov, ved vandet og på kilometervis af stier i landskabet, så I kan nyde dejlige gåture i alle længder, mens I holder ferie med jeres hunde og nyder en dejlig weekend, miniferie eller andet ophold med jeres hund i Jylland, Danmark. Læs herunder mere om de hundevenlige hytter, hvor du gerne må have hund og kæledyr med på miniferie og ophold, samt nogle af de gode hundevenlige muligheder i området, som I kan nyde med jeres hund på jeres ferieophold. 
BOOK HYTTE NU

Nær campingpladsen: hundeskove, hundevenlig strand, kilometervis af stier til gåture og hundevenlige attraktioner 

Skive Fjord Camping ligger placeret midt i Jylland - lige dér, hvor Midtjylland, Vestjylland og Nordjylland mødes. Det er derfor det oplagte udgangspunkt for et ophold med hund - her kan I nemt komme til fra en stor del af Danmark, ligesom I også med campingpladsens centrale placering i Jylland nemt kan komme til at opleve alle Jyllands dejlige attraktioner, hundevenlige naturområder og så videre. 

Hundevenlig badestrand ved campingpladsen, hvor din hund gerne må komme med på stranden

Campingpladsen ligger direkte ved Limfjorden med en dejlig strand, hvor din hund (som noget lidt unikt og sjældent i Danmark) er meget velkommen til at komme med på stranden. Så hvis du har en ægte vandhund, der gerne vil med ud at bade under jeres ophold med hund på campingpladsen, er her altså en fantastisk mulighed for at få leget i vandet, svømmet eller bare nyde en dejlig gåtur i vandkanten og på stranden, der er fyldt med spændende dufte for en hundesnude. 
LÆS MERE

To hundeskove inden for få minutters kørsel fra campingpladsen - perfekt til sjov under jeres hytteophold med hund

Der er to hundeskove meget tæt på campingpladsen (hhv. 5 minutters og 13 minutters kørsel fra campingpladsen), som I kan besøge under jeres miniferie og ophold med hund på Skive Fjord Camping. Den sidstenævnte hundeskov er faktisk inddelt i to hundeskove: en stor hundeskov, hvor alle størrelser hunde er velkomne, og en mindre hundeskov til hunde under 10 kg. Så er det hundeskov nær campingpladsen, I søger, når I tager på ophold med hunde? Så har I, når I tager på hytteferie med hund på Skive Fjord Camping, altså flere forskellige valgmuligheder inden for hundeskove meget tæt på campingpladsen.

Kilometervis af dejlige stier til gåture med hunden i området nær campingpladsen

Der er masser af muligheder for gåture, når I er på ophold med hund på Skive Fjord Camping. Fra stranden ved campingpladsen går en asfalteret sti i vandkanten helt ind til Skive Havn (3 km) og Krabbesholm Skov. Det er en smuk tur med udsigt over fjorden og med skov helt ned i vandkanten, så I ofte også går i læ for vinden.
Derudover er hele området omkring campingpladsen fyldt med stier - f.eks. Sallings flotte naturstier, der følger de gamle, nedlagte jernbanespor, og tager jer rundt i området med skov, marker og udsigter. 
HYTTER

Luksushytte 30 m2: til ferie og ophold med hund, hvor der er plads til hele familien

Vores nyrenoverede, moderne Luksushytter på 30 m2 er et oplagt valg, når I tager på hytteferie med hund i Jylland, Danmark. Det er tilladt at have hunde med i nogle af vores Luksushytter 30 m2, der har stor, dejlig terrasse, der er delvist overdækket, et badeværelse med toilet og bad, et fint køkken-alrum, hvor I kan hygge jer på jeres ferie ophold med hund, samt et køjeværelse og et nytilbygget forældresoveværelse med dobbeltseng. 
LÆS MERE

Luksushytte 25 m2: ferieophold med hund i hytte med badeværelse, to værelser og køkken-alrum

Skal hunden med på hytteferie på camping i Danmark? Luksushytterne er perfekte til at tage hele familien med både børn og hund med på tur; for jeres firbenede venner er også mere end velkomne til at tage med på ferien i Luksushytte 25 m2. Her er et køjeværelse med køjeseng og en enkeltseng samt et soveværelse med dobbeltseng, køkken-alrum, en lille entré og et lille badeværelse. Hytten har en overdækket terrasse, hvor I kan nyde de lune sommeraftener. 
LÆS MERE

Panoramahytter: simpelt ferieophold med hund og fantastisk udsigt over Limfjordens vand

Nyd udsigten over Limfjorden på jeres ophold med hund. I Panoramahytterne er der plads til hele familien: også den firbenede. Panoramahytterne er lyse, venlige og nyrenoverede. Her kan I være sammen og nå alle de ting, den travle hverdag ikke altid giver rum til. Spil brætspil, læs bøger og nyd udsigten over Limfjorden. Panoramahytterne har ikke bade og toilet, men der er gratis adgang til servicebygningen med toiletter, bade, køkken mv. Panoramahytterne har en stor, overdækket terrasse, der også byder på udsigten over fjorden, og hvor I og jeres hund under opholdet kan nyde skyggen og de varme sommeraftener. 
LÆS MERE

Mere nysgerrig på mere inspiration til dit ophold med hund? Læs mere om en hundevenlig ferie i hytte midt i Jylland

Er du blevet nysgerrig og vil vide mere om mulighederne, når du er på camping med hund på Skive Fjord Camping? Vi har samlet et overblik med vores bedste tips og forslag til en dejlig campingferie med hund ved Limfjorden i Jylland. Klik her og læs mere
LÆS MERE
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram