fbpx

Bo i hytte ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland

Cykelafstand til centrum og midt i naturen
Skive Fjord Camping er en campingplads ved Limfjorden i grænselandet mellem Midtjylland, Nordjylland og Vestjylland. Pladsen er midt i naturen og alligevel kun fire kilometer fra centrum og gågaden i Skive by!

Masser af legekammerater udenfor døren og forkælelsesmuligheder for de voksne
Hytteferie er den perfekte måde at holde ferie eller weekend med hunden, børnene eller den, du har kær. Her er masser af legekammerater uden for døren, to fede legepladser, aktiviteter for store og små i ferierne og masser af attraktioner og oplevelser i nærheden. Forkæl jer selv og tag en pause fra hverdagen i en weekend, gå ture langs vandet og i skoven og besøg en af Skives mange restauranter. 

Et mesterværk af en campingplads - med masser af udsigt og lys
Skive Fjord Camping er komplet anlagt i terrasser, og hytteområdet er ingen undtagelse. Forrest på pladsen tættest på Limfjorden ligger hytterne. Nogle af dem har panoramaudsigt over fjorden, andre har fjordkik, udsigt over skoven og søerne og andre igen udsigt over hytteområdet. Campingpladsen ligger på en sydvendt skråning, så her er masser af lys til alle. Samtidig betyder terrasserne, at selvom du er på en åben og luftig campingplads fuld af liv og mennesker, så er her enormt stille og rart at være. Du kan høre fuglene kvidre, nyde din morgenkaffe i fred og ro, og samtidig er her legekammerater til ungerne og mennesker omkring jer. I ferierne har vi også masser af aktiviteter for både store og små, ligesom her er masser af attraktioner og oplevelser i området. 

Hvis vi skal komme med vores helt uforbeholdne og meget subjektive mening - så er Skive Fjord Camping nok en af de mest unikke, smukke og fantastiske campingpladser i landet. Vi flyttede selv helt fra Sjælland, fordi campingpladsen bare er SÅ skøn, og vi har ikke fortrudt et sekund siden; så mon ikke du også ville være ret glad for at være her en weekend, et par feriedage eller i din sommerferie.
Vi glæder os til at have jer på camping her!

Inklusiv i prisen
Husk at inklusiv i prisen er alle personer i hytten (læs antal under hver hyttetype), strøm og vand, gratis WIFI, gratis varme bade, gratis adgang til den lækre, solfangeropvarmede swimmingpool, gratis deltagelse i næsten alle vores aktiviteter i ferier og helligdage og meget mere!
BOOK NU

Standardhytter

Bliv ét med naturen, den simple livsstil og oplev, hvordan intet haster i en standardhytte. De er ikke moderne og smarte - tværtimod faktisk. Men betragt standardhytterne som et telt med hårde vægge og rindende vand, og mærk hvordan back-to-nature-følelsen faktisk ikke er så dårlig endda. Her kan I være sammen og nå alle de ting, den travle hverdag ikke altid giver rum til.
Standardhytte 
Pr. nat
465 DKK
595 DKK
LÆS MERE

Miniluksushytte 1.0

Er I til masser af moderne luksus? Vores Miniluksus 1.0-hytter er lyse, rare og moderne hytter, der er perfekte til par og små familier. Her får I masser af plads til at nyde hinanden og udelivet, de masser af cykel- og vandreruter rundt på Skiveegnen, morgenkaffen og friskbagte rundstykker på den store, overdækkede terrasse og lytte til skovens liv lige nedenfor.
Miniluksus-hytte 1.0 
Pr. nat
595 DKK
745 DKK
LÆS MERE

Miniluksushytte 2.0

Vores Miniluksus 2.0-hytter er nyeste skud på stammen, og de har fået den mest gennemgribende renovering, vi hidtil har lavet. Billederne taler vidst for sig selv; de er blevet SÅ flotte. Hytten er perfekt til par og små familier.
Miniluksus-hytte 2.0 
Pr. nat
645 DKK
795 DKK
LÆS MERE

Luksushytte

Skal børnene opleve en ægte hytterferie på camping i Danmark? Luksushytterne er perfekte til at tage hele familien med på tur; og jeres firbenede venner er også mere end velkomne til at tage med på ferien! Oplev skønheden ved camping, der virkelig er fantastisk for børn - for her er der masser af aktiviteter i ferier og legekammerater lige udenfor døren.
Luksushytte
Pr. nat
695 DKK
845 DKK
LÆS MERE

Mobilehome

Vil I have masser af plads til hele familien i et mobilehome, som det I kender fra sydligere himmelstrøg? Ungerne kan hygge sig med brætspil i sofaen i den rummelige stue, mens I nyder et glas vin på den store træterrasse i aftensolen. Her får I to værelser, stort køkken-alrum, walk-in closet og badeværelse.
Mobilehome 
Pr. nat
865 DKK
965 DKK
LÆS MERE
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram