Luksushytte 30 m2

Er I til masser af moderne luksus? Vores 30 m2 Luksushytter er nyeste skud på stammen, og de har fået den mest gennemgribende renovering, vi hidtil har lavet - og har derudover fået lavet en lækker tilbygning med forældresoveværelse. De er blevet SÅ flotte. 
Start dagen med morgenkaffen og friskbagte rundstykker på den overdækkede terrasse og lyt til skovens liv lige nedenfor. Uanset om I er to på tur eller har ungerne med, så er disse hytter et rigtig godt bud - og så bliver de bare ikke meget mere lækre.
Luksushytte 30 m2
Pr. nat
795 DKK
995 DKK
1195 DKK
LÆS MERE

Mobilehome

Vil I have masser af plads til hele familien i et mobilehome, som det I kender fra sydligere himmelstrøg? Ungerne kan hygge sig med brætspil i sofaen i den rummelige stue, mens I nyder et glas vin på den store træterrasse i aftensolen. Her får I to værelser, stort køkken-alrum, walk-in closet og badeværelse.
Mobilehome 
Pr. nat
795 DKK
995 DKK
1195 DKK
LÆS MERE

Luksushytte 25 m2

Skal børnene opleve en ægte hytterferie på camping i Danmark? Luksushytterne er perfekte til at tage hele familien med på tur; og jeres firbenede venner er også mere end velkomne til at tage med på ferien! Oplev skønheden ved camping, der virkelig er fantastisk for børn - for her er der masser af aktiviteter i ferier og legekammerater lige udenfor døren.
Luksushytte
Pr. nat
695 DKK
895 DKK
995 DKK
LÆS MERE

Panoramahytter

Få fantastisk udsigt fra hytten med en af vores tre Panoramahytter, der har plads til hele familien: også den firbenede. Panoramahytterne er lyse, venlige og helt nyrenoverede. Her kan I være sammen og nå alle de ting, den travle hverdag ikke altid giver rum til. Spil brætspil, læs bøger og nyd udsigten over Limfjorden. 
Panoramahytte
Pr. nat
695 DKK
895 DKK
995 DKK
LÆS MERE

Bo i hytte ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland

Cykelafstand til centrum og midt i naturen
Skive Fjord Camping er en campingplads ved Limfjorden i grænselandet mellem Midtjylland, Nordjylland og Vestjylland. Pladsen er midt i naturen og alligevel kun fire kilometer fra centrum og gågaden i Skive by!

Masser af legekammerater udenfor døren og forkælelsesmuligheder for de voksne
Hytteferie er den perfekte måde at holde ferie eller weekend med hunden, børnene eller den, du har kær. Her er masser af legekammerater uden for døren, to fede legepladser, aktiviteter for store og små i ferierne og masser af attraktioner og oplevelser i nærheden. Forkæl jer selv og tag en pause fra hverdagen i en weekend, gå ture langs vandet og i skoven og besøg en af Skives mange restauranter. 

Et mesterværk af en campingplads - med masser af udsigt og lys
Skive Fjord Camping er komplet anlagt i terrasser, og hytteområdet er ingen undtagelse. Forrest på pladsen tættest på Limfjorden ligger hytterne. Nogle af dem har panoramaudsigt over fjorden, andre har fjordkik, udsigt over skoven og søerne og andre igen udsigt over hytteområdet. Campingpladsen ligger på en sydvendt skråning, så her er masser af lys til alle. Samtidig betyder terrasserne, at selvom du er på en åben og luftig campingplads fuld af liv og mennesker, så er her enormt stille og rart at være. Du kan høre fuglene kvidre, nyde din morgenkaffe i fred og ro, og samtidig er her legekammerater til ungerne og mennesker omkring jer. I ferierne har vi også masser af aktiviteter for både store og små, ligesom her er masser af attraktioner og oplevelser i området. 

Hvis vi skal komme med vores helt uforbeholdne og meget subjektive mening - så er Skive Fjord Camping nok en af de mest unikke, smukke og fantastiske campingpladser i landet. Vi flyttede selv helt fra Sjælland, fordi campingpladsen bare er SÅ skøn, og vi har ikke fortrudt et sekund siden; så mon ikke du også ville være ret glad for at være her en weekend, et par feriedage eller i din sommerferie.
Vi glæder os til at have jer på camping her!

Inklusiv i prisen
Husk at inklusiv i prisen er alle personer i hytten (læs antal under hver hyttetype), strøm og vand, gratis WIFI, gratis varme bade, gratis adgang til den lækre, solfangeropvarmede swimmingpool, gratis deltagelse i næsten alle vores aktiviteter i ferier og helligdage og meget mere!

INVENTARLISTE: 
Husk at nærlæse inventarlisten over vores hytter og mobilehome HER inden ankomst, så I ved, hvad der er i hytten eller mobile homet, og udfra det kan beslutte jer for, hvad I selv skal have med til ferien. Husk at det er muligt at tilkøbe leje af sengelinned og håndklæder. 
Læs inventarlisten her: www.skivefjordcamping.dk/inventarliste-hytter
BOOK NU
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram