Kør mountainbike på ferien 

Området omkring campingpladsen byder på masser af spændende MTB-spor for både den øvede og den mindre øvede rytter. Vi har samlet et par eksempler her på siden, men i mountainbike-appen Singletracker kan du finde endnu flere spor og yderligere detaljer om ruterne i nærheden af Skive. Så husk at pakke mountainbiken når I tager på camping - der er rig mulighed for at få den luftet! 

Udover deciderede mountainbike-spor er her også masser af mulighed for at køre i skoven, i plantagen i det militære øvelsesterræn der byder på skov og hede, eller cykle ture med familien på de mange gode cykel- og vandrestier, der er spredt over hele halvøen Salling, som campingpladsen ligger på.
BOOK PLADS NU
Billeder af Henrik Vester

Vandværkssporet

I den modsatte ende af Skive ved vandværket finder du Vandværkssporet, der er lavet af Skive Cykelklub. Hovedsporet er af middel sværhedsgrad, men der er mulighed for at tage en afstikker til sværere terræn. Sporet er 3,6 km langt med masser af sjove udfordringer undervejs. 
PLADSTYPER

Bilstrupsporet

I skoven ved øvelsesterrænet for Skive Kaserne finder du Bilstrupsporet, der er et kort spor på 2,6 km med snævre passager og mange rødder fra træerne. Her kan du godt få fat på og træde i pedalerne - hvis du tør! 
HYTTEFERIE

Skånsøsporet

I Sahl Kommuneplantage ved Skånsø ligger et super teknisk spor, der næsten udelukkende består af singletrack og meget få transportstykker. Er du til ekstra udfordring, kan du vælge ekstra svære passager såsom Kurts Bakke eller Triple Drop. De er afmærket på ruten.
BOOK FERIEN
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram