Tag på camping med hund ved 
Limfjorden i Jylland, Danmark

Tager I på camping med hunden i Jylland, Danmark? Så er Skive Fjord Camping et oplagt bud på til jeres næste hundevenlig campingferie i Jylland/Danmark! Området omkring campingpladsen er nemlig spækket med masser af gode gåtursmuligheder både i skov, ved vandet og på kilometervis af stier i landskabet, så I kan nyde dejlige gåture i alle længder på campingferien med hunden.

Campingplads i Jylland med hundeskov? Her er to forskellige 
hundeskove ganske få minutter fra campingpladsen

Der er ovenikøbet to hundeskove meget tæt på campingpladsen (hhv. 5 minutters og 13 minutters kørsel fra campingpladsen), hvoraf den sidstenævnte hundeskov faktisk er inddelt i to hundeskove: en stor hundeskov, hvor alle størrelser hunde er velkomne, og en mindre hundeskov til hunde under 10 kg. Så er det hundeskov nær campingpladsen, I søger, når I tager på camping med hunde? Så har I, når I tager på camping med hund på Skive Fjord Camping, altså flere forskellige valgmuligheder inden for hundeskove meget tæt på campingpladsen.
BOOK PLADS NU

Hundevenlig strand ved Skive Fjord Camping - bad med din hund på campingferien

Som noget sjældent i Danmark er hunde også tilladt på stranden nedenfor campingpladsen - det betyder, at I, når I tager på camping med hund på Skive Fjord Camping, gerne må tage jeres hund med til stranden og ud at bade. Leg f.eks. apport ud i vandet, så din vandhund rigtig kan få løbet, hoppet og leget ved stranden og i vandet, eller tag ud at svømme sammen. Måske din hund bare gerne vil ligge ved dit strandhåndklæde at vente, mens du og din familie bader? Er det for køligt til at bade, er gåturen ned til stranden også altid vidunderlig, og her er det igen en kæmpe fordel, at din hund gerne må komme med på stranden - så kan I nemlig gå en tur sammen, nyde den smukke udsigt over fjorden, og selv de mest energiske hundesnuder kan blive dejligt trætte af at gennemsnuse hele stranden på jeres campingferie, der altid bare dufter særligt interessant. 
CAMPING

Camping med hund i Jylland, Danmark - efter en hunds snude. Her er frit valg på alle hylder, når I vælger plads til jeres campingferie med hund

På Skive Fjord Camping er der frit valg mellem alle ledige pladser - også når I tager på camping med hund. Det betyder altså, at I må ligge med jeres campingvogn, autocamper eller telt og hund, lige hvor I har lyst. Der er mange forskellige pladstyper at vælge imellem, og I er velkomne til at gå en tur rundt på campingpladsen med jeres hunde ved ankomst, så I selv kan se pladserne og vælge, hvor I vil være på camping med hunde henne. Vi har blandt andet XL- og XL-panoramapladser, så I får lidt ekstra plads på pladsen til jeres hund under campingferien, og pladser, hvor I kan ligge lidt for jer selv - f.eks. i enden af en af vejene, hvor der ikke kommer særlig mange forbi -, hvis I foretrækker det, når I er på camping med hund i Jylland, Danmark. Hvis I er mere til hytteferie, har vi også flere forskellige slags hundevenlige hytter, hvor I gerne må tage jeres hund med på campingopholdet. 
HYTTER

Tag på camping med hund i Jylland i et hundevenligt område: her er hundevenlige attraktioner, restauranter og caféer

Derudover er der masser af attraktioner i området nær vores hundevenlige campingplads i Jylland, hvor I gerne må tage jeres hund med. Det gælder f.eks. VisionKayaks oplevelser i GLASKAJAK® fra stranden nedenfor campingpladsen (husk dog at overveje, om din hund er okay med at komme med på vandet, og medbring et håndklæde/tæppe, som din hund kan ligge på, så kløerne ikke risikere at ridse den gennemsigtige kano-/kajak-hybrid), frilandsmuseet Hjerl Hede, verdens største kalkmine, Mønsted Kalkgruber og Danmarks bedst bevarede middelalderborg, Spøttrup Borg. Der er samtidig flere hundevenlige restauranter og hundevenlige caféer nær campingpladsen, der har udendørsservering, så I gerne må tage jeres hund med. 
BOOK FERIEN

Mere nysgerrig på camping med hund? Læs mere om en hundevenlig ferie på camping i midten af Jylland

Er du blevet nysgerrig og vil vide mere om mulighederne, når du er på camping med hund på Skive Fjord Camping? Vi har samlet et overblik med vores bedste tips og forslag til en dejlig campingferie med hund ved Limfjorden i Jylland. Klik her og læs mere
LÆS MERE
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram