fbpx

Tilbud på camping i helligdagene

Snup Store Bededag, Kristi himmelfart og Pinse-ferierne i én pakke med vores helligdagsdeal og slip for at slæbe campingvognen frem og tilbage hver gang
Gør det nemt for dig selv at nyde forårets mange fridage ved at lade campingvognen stå hos os - gratis*. Du slipper for at skulle bruge ekstra tid på vejen med "sneglehuset" på ryggen og for at bruge tid og energi på at pakke det hele ind og ud hver gang. I stedet kan du nyde fridagene, tænde kaffemaskinen og lægge benene op med det samme - for campingvognen står klar til dig. 

 


For eksempel to voksne på en standardplads i fire uger
2100,- + strømforbrug*Campingvognen må være gratis ubeboet i perioden 7. maj-1. juni 2020 (ekskl. helligdagsperioderne, se nedenfor). Såfremt campingvognen er ubeboet i følgende helligdagsperioder, beregnes sædvanligt pladsgebyr, 2 voksne og strøm pr. overnatning. Ønsker du yderligere overnatninger end de nævnte herunder, kan de tilkøbes til normal plads- og personpris.

Store Bededag
3 overnatninger (7/5 - 10/5)
Kristi Himmelfart
4 overnatninger (20/5 - 24/5)
Pinse
3 overnatninger (29/5 - 1/6)
BOOK TILBUDDET VIA MAIL

Tilbud på påskeferie i Jylland

Hold jeres påskeferie på Skive Fjord Camping i Jylland, der ligger ved Limfjorden på grænsen mellem Midtjylland, Nordjylland og Vestjylland. Her får I den femte nat med gratis, når I booker fire nætters camping- eller hytteferie i påsken. Vi glæder os til at se jer! 
BESTIL PLADS
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram