Ro kajak på Limfjorden

Kan du heller ikke undvære turene på vandet alt for længe ad gangen? Det kender vi SÅ godt selv - men at tage på camping hos os skal absolut ikke sætte en stopper for at få saltvand i håret og nyde fjordens blide vuggen i kajakken! Pak kajakkerne på taget når I tager af sted; uanset om det er med campingvognen, teltet eller autocamperen, eller om I skal bo i en af vores hyggelige hytter. Der er nemlig masser af plads til, at I kan have kajakkerne liggende, når I er hos os. Fjorden er et stenkast fra pladsen, og lige nede på stranden finder I badebroen med de smarte flydemoduler, der er specielt lavet til at sætte kajakker i fra. Modulerne har nemlig en gummiliste hele vejen rundt, så havkajakken, turkajakken eller måske marathonkajakken ikke får ridser, når I sætter den i vandet.

Skive Fjord (som den del af Limfjorden, campingpladsen ligger ned til) er meget beskyttet farvand. Vi ligger ved en østvendt kyst, hvor terrænet er rimelig højt ved land, så I er godt beskyttet fra vestenvinden. Det er perfekt vand til en rolig tur. Er I mere til udfordrende strøm- og bølgeforhold, kan I inden for bare 20 minutters kørsel nå både en vestvendt og en nordvendt kyst. Den nordvendte kyst at Salling mod øen Fur har masser af strøm og bølger, og den vestvendte del har masser af bølger. Her kan I også ro eller tage færgen til Venø, der har masser af nysgerrige sæler, der gerne vil gøre jer selskab på turen.
BOOK FERIEN NU

Skive Fjord til de hyggelige ture

Skive Fjord, som campingpladsen ligger lige ned til, er meget beskyttet og sikkert vand. Her er ikke strømforhold af betydning at tage hensyn til, og fordi vi ligger på den østvendte kyst af Skive Fjord, der desuden er rimelig højt terræn, er I godt beskyttet fra vestenvinden. Her er af den grund stort set aldrig bølger. Skive Fjord er derfor perfekt til dig, dig, der elsker stilheden, blankt vand, fuglekvidder og kun lyden af pagajen, der skærer gennem den klare overflade. Til nybegynderen, til dig der nyder en hyggelig og rolig tur, eller dig der ror turkajak eller marathonkajak. 
Uanset om I vil ro til Lyby fire kilometer oppe ad kysten for at spise frokost, om I er til langtur til Sundsøre for at besøge Brænderiet Limfjorden, eller om I bare ville lege med rul i det klare vand, så kan Skive Fjord det hele. Kysten er utrolig smuk med skov, klinter og åudløb, så her er masser af opleve på turen. 
CAMPING

Masser af teknisk udfordring inden for 20 minutter

Skal havkajakken have lidt mere udfordring, og er I til bølger og strøm, så får I også det i Limfjorden. Skive Fjord Camping ligger på halvøen Salling, og det betyder, at I inden for bare 30 minutter kan I står ved en vest- eller nordvendt kyst med kajakkerne sat i vandet og våddragten. Mod nord finder I passagen mellem øen Fur og halvøen Salling, der byder på både strøm og bølger. Her passerer masser af vand hver eneste dag. 
Mod vest finder I kysten ved Lihme, Spøttrup og længere nede Venø Bugt. Her er virkelig tale om en vestvendt kyst i "miniversion" af den, I finder ved Nordsøen, og blandt de hårdføre nåletræer og sandstrandene finder I masser af bølger - og dertilhørende surfere. 
I kan ro til Venø eller tage færgen derud fra Struer og ro rundt om øen; her er masser af nysgerrige sæler, der med garanti vil elske at gøre jer selskab på turen. 
HYTTER
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram