Autocamper: Nyd fridage i din camper i Jylland med vandudsigt

Leder du også efter et dejligt sted at parkere camperen? Så er autocamperferie på Skive Fjord Camping lige noget for dig! Her bor I lige ned til vandet med strand og badebro midt i naturen med skov og marker. 

I er tæt på byen (4 km til centrum med gågade, shopping, caféer, restauranter, indkøb mv.), tæt på indkøbsmuligheder (2,2 km til supermarked) og tæt på lystbådehavn med to restauranter og isbutik (3 km via asfalteret cykel-/gangsti i vandkanten).

Her er autocamperpladser for enhver smag, uanset om I er til:
- Panoramaudsigt over vandet
- En central placering på campingpladsen
- En plads til camperen ved legepladsen 
- Nær servicebygning
- I læ
- Ekstra stor plads
- Privat placeret hvor I næsten kan føle jer som de eneste i verden
- Billig autocamperplads

Vi ved, at fleksibilitet er en stor faktor for mange autocampere, så derfor kan I her vælge mellem at checke ind i receptionen eller på benytte self check-in på pladsen fra kl. 07:00-22:45 i vores selvbetjeningsautomat. Kom når I har lyst - og vælg selv den plads, I ønsker! 

Hunde er naturligvis meget velkomne på pladsen, og her er gode muligheder i nærheden for gåture, bade ved stranden, hundeskove i nærheden mv. 
  Book her  
Plads til alle
Vi har plads til alle størrelser autocampere - så uanset om du har en stor Phoenix eller en mindre Pössel, så har vi en plads til dig og din autocamper. Vi har også pladser i flere prisklasser, så uanset om du er på udkig efter et billigt pitstop på vejen eller en stor plads med flot panoramaudsigt at holde ferien på, så finder vi noget til netop dig. 
PLADSTYPER
Tag på camping med hund i Jylland, Danmark, på Skive Fjord Camping. Her er hunde i alle størrelser velkommen til en hundevenlig ferie på campingpladsen
Hunde velkomne
Hunde er meget velkomne på campingpladsen, og der er masser af gode muligheder for gåture i nærheden. Stranden, som campingpladsen ligger lige ned til, er også hundevenlig, så Fido må bade sammen med resten af familien hele sommeren. Du finder derudover flere hundeskove tæt på pladsen. Læs mere på siden for hunde her
For hunde
TÆT PÅ ALT
Skive Fjord Camping ligger midt i naturen direkte ned til Limfjorden med flot vandudsigt - og alligevel er der kun fire km fra campingpladsen til centrum af Skive by med gågade, shopping, restauranter mm. Der er 2,2 km til nærmeste supermarked og 3 km på cykelsti langs vandet til Skive Lystbådehavn med to restauranter. 
Book nu

Som autocamper på Skive Fjord Camping får du

Mulighed for fleksibel self check-in fra 07:00-22:45 online eller i vores self-service automat
Mulighed for check-in i receptionen inden for åbningstiden 
Gratis adgang til pool
Gratis varme bade
To servicebygninger
To legepladser
Tæt på bycentrum
Tæt på marina
Tæt på indkøb
Lige ned til vandet
Pladser med udsigt eller privat placeret
Plads til alle størrelser autocampere
Gode gå- og cykelture
Midt i naturen
Hunde er velkomne
Hunde må bade ved stranden
Udendørs fitness ved stranden
Vælg selv din plads
Fyld din camper med friskt vand på pladsen inkl. prisen ved overnatning
Faciliteter til spildevand for autocampere og toilettømning i kemisk udslag
God plads omkring din camper
Masser af oplevelser i nærheden
Gratis WIFI
Flot kyststrækning
Se galleri
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram