Børnevenlig camping med 
panoramaudsigt over Limfjorden

Tag på ferie med børnene på en børnevenlig campingplads med gode legepladser, 
opvarmet swimmingpool, masser af aktiviteter for børn i ferierne, 
minigolfbane, krolfbane og ved stranden.  Kun 4 km fra gågaden i Skive by
BOOK NU

Ferie med børn: Børnevenlig campingplads ved Limfjorden i Jylland

Tag på campingferie med børn på en børnevenlig campingplads ved Limfjorden i Jylland i Danmark. Skive Fjord Camping ligger i hjertet af Jyllands mange attraktioner og oplevelser for børn, kun 4 km fra centrum og gågade i Skive og midt i naturen med panoramaudsigt over Limfjorden i Jylland i Danmark. Det er de perfekte rammer for en dejlig campingferie med børn på en børnevenlig campingplads, hvor der også er noget for de voksne! Det er børnevenlig camping!

Hos os finder i:

  • To store legepladser 
  • Solfangeropvarmet swimmingpool med masser af solsenge til mor og far
  • Minigolfbane
  • Krolfbane
  • Lige ned til vandet med badebro (og fang krabber!)
  • Lige ned til VisionKayak - Ture i glaskajakker, der fungerer som enorme vandkikkerter
  • Udlejning af familiekajakker
  • Masser af aktiviteter i ferier for børn
  • Masser af børnevenlige attraktioner i nærheden

Book jeres ferie på børnevenlige camping nu:

BOOK NU

Panoramaplads

Book en plads med fantastisk udsigt over Limfjorden på max 110 m2
Læs mere

XL-panoramaplads

Book en plads med fantastisk udsigt over Limfjorden med plads til den ekstra store vogn, autocamper eller telt. Ca. 120 m2
Læs mere

Standardplads

Pladser centralt på campingpladsen nær servicebygninger, legepladser mv. på max 110 m2
Læs mere

XL-plads

Pladser til jer med den ekstra store vogn, autocamper eller telt eller jer, som bare godt kan lide at have ekstra plads omkring jer. Ca. 120 m2
Læs mere

Børnevenlig campingplads med pool - badeferie i Danmark!

På den børnevenlige campingplads finder I også en lækker, solfangeropvarmet swimmingpool med en lille vandrutsjebane, et børnebassin og masser af solsenge til mor og far, mens børnene hygger sig med at bade på campingpladsen for børn. Fordi swimmingpoolen er solfangeropvarmet, bliver vandet hurtigt dejligt varmt efter et par gode solskinsdage. Det betyder, at du på vores børnevenlige campingplads slipper for at hive ungerne op af vandet, fordi læberne bliver blå, og de ryster af kulde! Hvis I er til badeferie, er Skive Fjord Camping derfor perfekt som en børnevenlig campingplads med pool ved Limfjorden i Jylland i Danmark. Det er børnevenlig camping!

Børnevenlig camping ved strand ved Limfjorden

Derudover kan I også altid bade i Limfjorden! Stranden er en blanding af sand og sten, så husk gerne badesko på jeres campingferie med børn ved Limfjorden i Jylland i Danmark. På stranden ved den børnevenlige campingplads er også en fed badebro med flydemoduler yderst, så I nemt kan komme i vandet. Der er også en stor aktivitetsplatform med bassiner til krabber og andet, I fanger på jeres børnevenlige campingferie.  

BOOK NU

Børnevenlig camping i Jylland i Danmark: to store legepladser, krolfbane og minigolfbane

På den børnevenlige campingplads ved Limfjorden i Jylland i Danmark er to store legepladser med rutsjebaner, svævebane, hoppepuder, klatretårn, vippedyr, vandlegeplads og meget mere for børn på camping på en børnevenlig campingplads! Her er underholdning til mange timer, når I tager børnene med på camping ved Limfjorden i Jylland i Danmark. Vi har selvfølgelig også pladser til jeres campingvogn, autocamper eller telt tæt på legepladsen, så I kan holde øje med børnene, mens I er på børnevenlig camping. 

Børnevenlig campingplads med minigolf og krolfbane

På Skive Fjord Camping, den børnevenlige campingplads ved Limfjorden i Jylland i Danmark, finder I også både en minigolfbane og en krolfbane. Minigolfbanen er simpel men sjov for store og små, så det er en perfekt aktivitet til jeres campingferie med børn på en børnevenlig campingplads ved Limfjorden i Jylland i Danmark. Krolfbanen på campingpladsen er nok den krolfbane i Danmark med den flotteste udsigt. Krolfbanen er sjov og udfordrende for både børn og voksne, fordi den ligger på en skråning med udsigt over Limfjorden. Krolf er en blanding af krocket og golf, og det er perfekt aktivitet til børnevenlig camping!

Aktiviteter for børn i ferier på børnevenlig camping

I ferierne har vi masser af sjove aktiviteter for børn. Tag f.eks. med til Kajaksjov på Limfjorden, bag snobrød over bål ved vandet, gå på opdagelse i livet under Limfjordens overflade til Livet i Fjorden eller på Ponyskole, hvor du lære at stigle og gå tur med hestene. Udover aktiviteter på campingpladsen for børn er der også masser af aktiviteter, oplevelser og attraktioner i nærheden for børn på camping. Oplev f.eks. verdens største kalkmine, Danmarks bedst bevarede middelalderborg eller tag i tropisk badeland kun 10 min fra campingpladsen. Det er børnevenlig camping! 

BOOK NU
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram