Tag på badeferie i Jylland

Nyd den store, solfangeropvarmet pool på campingpladsen i Jylland, 
der er komplet anlagt i terrasser og har fantastisk udsigt over Limfjorden. 
Her er du kun 4 km fra gågaden i Skive by på en campingplads 
med pool og masser af aktiviteter for store og små.
BOOK NU

Tag på camping på campingplads med opvarmet udendørs swimmingpool i Jylland i Danmark

Leder du efter dejlige campingpladser med swimmingpool i Jylland i Danmark? Så skal du til Skive Fjord Camping! På campingpladsen er der den dejligste solfanger opvarmet swimmingpool, som der selvfølgelig er gratis adgang til, når I tager på camping hos os i Jylland. Så husk at pakke badetøjet når I tager til campingpladsen i Jylland i Danmark med swimmingpool!

Har du en vandhund eller tre i familien? Vi ELSKER swimmingpoolen, og det gør dine børn formentlig også. Mange campingpladser med swimmingpool i Jylland i Danmark er ikke opvarmet, og så er det ikke altid sjovt at være vandhund. På vores campingplads med opvarmet swimmingpool i Jylland i Danmark slipper du for at få ungerne op af vandet med blå læber. Swimmingpoolen er opvarmet med solfangere, så på de gode pooldage med sol og sommer bliver vandet dejligt varmt. Der er et lavvandet børnebassin til de mindste, en lille vandrusjebane og to dybder i det store bassin. Mens ungerne plasker i swimmingpoolen, er der selvfølgelig også masser af solsenge og parasoller til mor og far. Swimmingpoolen ligger dejligt centralt på campingpladsen, og der er masser af sol hele dagen. 

Vi har altid dage i sommerferien med aftensvømning, hvor swimmingpoolen er længe åben, og der er lys i vandet. Det er en helt speciel oplevelse at bade i mørket og opleve, hvordan vandet ofte er varmere end luften. Det er også en oplevelse, du ikke kan få på mange campingpladser med swimmingpool i Jylland i Danmark, da mange lukker swimmingpoolen før mørkets frembrud. 

BOOK NU

Panoramaplads

Book en plads med fantastisk udsigt over Limfjorden på max 110 m2
Læs mere

XL-panoramaplads

Book en plads med fantastisk udsigt over Limfjorden med plads til den ekstra store vogn, autocamper eller telt. Ca. 120 m2
Læs mere

Standardplads

Pladser centralt på campingpladsen nær servicebygninger, legepladser mv. på max 110 m2
Læs mere

XL-plads

Pladser til jer med den ekstra store vogn, autocamper eller telt eller jer, som bare godt kan lide at have ekstra plads omkring jer. Ca. 120 m2
Læs mere

Campingplads med udendørs opvarmet swimmingpool i Jylland i Danmark med udsigt

Udover at lede efter campingpladser med udendørs opvarmet swimmingpool i Jylland i Danmark, så vil du formentlig også gerne vælge en campingplads med noget til jer voksne. Der kommer campingpladsens fantastiske placering direkte ned til Limfjorden og tæt på byen ind! Campingpladsen ligger midt i Jylland med fantastisk havudsigt over Limfjorden i Jylland og med kun 4 km til gågade og centrum af Skive med masser af shopping, museum, teater, restauranter og meget mere. Som en af de eneste campingpladser i Jylland i Danmark er Skive Fjord Camping komplet anlagt i terrasser og har fantastisk udsigt over Limfjorden. Terrasserne gør, at ALLE pladser er gode pladser, for her har alle masser af luft omkring sig og en form for udsigt. Fra størstedelen af campingpladsen kan du se Limfjorden, og de pladser, der ikke har udsigt over Limfjorden, har til gengæld dejlig udsigt over campingpladsen, swimmingpoolen og landskabet omkring; skov og marker, som er så typisk for en campingplads i Jylland i Danmark. Forestil dig at tage på camping i Jylland og kunne rulle gardinerne op om morgenen til solopgangen, der spejler sig og glimter i Limfjordens smukke vand og badetøjet hængende klar udenfor, til når ungerne skal ned at bade i den solfanger opvarmet swimmingpool. Se dét er en god campingplads med swimmingpool i Jylland i Danmark! 

Campingplads med swimmingpool i Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland eller Østjylland

Uanset om du skal på en længere campingferie i Jylland eller på weekendtur på camping i Jylland, så er Skive Fjord Camping et dejligt bud, når I leder efter campingpladser med udendørs opvarmet swimmingpool i Jylland i Danmark. Skive Fjord Camping ligger kun 4 kilometer fra gågaden og centrum af Skive by, og som en af de eneste campingpladser med swimmingpool ved Limfjorden i Jylland kan du derfor cykle eller gå direkte ind til en større by med gågade, shopping, museum, teater og meget mere. At være tæt på byen, midt i naturen og med fantastisk udsigt over Limfjorden er meget unikt for Skive Fjord Camping, og det skaber rammerne for en fantastisk ferie eller weekend på camping med swimmingpool i Jylland. På campingpladsen er en stor, dejlig swimmingpool, der er solfangeropvarmet. Det betyder, at du på din campingferie i Jylland kan dase under solen ved swimmingpoolen med en god bog, mens ungerne leger i den opvarmet swimmingpool - uden at blive blå af kulde! Det er den perfekte måde at være i swimmingpoolen på en campingplads med udendørs swimmingpool i Jylland i Danmark på.

BOOK NU
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram