Campingvogn: Nyd campingferien i Jylland med vandudsigt

Leder du også efter et dejligt sted at holde fridage, ferier, helligedage og weekender? Så er campingferie i din campingvogn på Skive Fjord Camping lige noget for dig! Her bor I lige ned til vandet med strand og badebro midt i naturen med skov og marker - og tæt på by. 

I er tæt på byen (4 km til centrum med gågade, shopping, caféer, restauranter, indkøb mv.), tæt på indkøbsmuligheder (2,2 km til supermarked) og tæt på lystbådehavn med to restauranter og isbutik (3 km via asfalteret cykel-/gangsti i vandkanten).

Her er pladser for enhver smag, uanset om I er til:
- Panoramaudsigt over vandet
- En central placering på campingpladsen
- En plads til campingvognen ved legepladsen 
- Nær servicebygning
- I læ
- Ekstra store pladser
- Privat placeret hvor I næsten kan føle jer som de eneste i verden
- Billig plads

Her kan I tjekke ind i receptionen inden for åbningstiden eller i vores smarte selvbetjeningsautomat fra kl. 07:00-22:45. Kom når I har lyst - og vælg selv den plads, I ønsker! 

Hunde er naturligvis meget velkomne på campingpladsen, og her er gode muligheder i nærheden for gåture, bade ved stranden, hundeskove i nærheden mv. 
  Book her  
Plads til alle
Vi har plads til alle størrelser campingvogne - så uanset om du har en stor eller en mindre vogn, så har vi en plads til dig og din campingvogn. Vi har også pladser i flere prisklasser, så uanset om du er på udkig efter et billigt pitstop på vejen eller en stor plads med flot panoramaudsigt at holde ferien på, så finder vi noget til netop dig. 
PLADSTYPER
Hunde velkomne
Hunde er meget velkomne på campingpladsen, og der er masser af gode muligheder for gåture i nærheden. Stranden, som campingpladsen ligger ned til, er også hundevenlig, så Fido må bade sammen med resten af familien hele sommeren. Du finder derudover flere hundeskove tæt på pladsen. Læs mere på siden for hunde her
For hunde
TÆT PÅ ALT
Skive Fjord Camping ligger midt i naturen direkte ned til Limfjorden med flot vandudsigt - og alligevel er der kun fire km fra campingpladsen til centrum af Skive by med gågade, shopping, restauranter mm. Der er 2,2 km til nærmeste supermarked og 3 km på cykelsti langs vandet til Skive Lystbådehavn med to restauranter. 
Book nu

På Skive Fjord Camping med campingvogn får du

Mulighed for fleksibel self check-in fra 07:00-22:45 online eller i vores self-service automat
Mulighed for check-in i receptionen inden for åbningstiden 
Gratis adgang til pool
To legepladser
Tæt på bycentrum
Tæt på marina
Tæt på indkøb
Lige ned til vandet
Pladser med udsigt eller privat placeret
Plads til alle størrelser autocampere
Gode gå- og cykelture
Midt i naturen
Hunde er velkomne
Hunde må bade ved stranden
Udendørs fitness ved stranden
Vælg selv din plads
God plads omkring din campingvogn
To servicebygninger på pladsen
Gratis bade
Masser af oplevelser i nærheden
Gratis WIFI
Flot kyststrækning
Se galleri
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram