Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du svar på nogle af de mest stillede spørgsmål. Hvis du ikke finder svar på netop dit spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon. 

Husk at du i vores onlinebooking kan booke pladser og hytter hos os 24 timer i døgnet - lige når det passer dig, uanset om det er lørdag aften sammen med campingvenner, eller om det er onsdag morgen inden arbejde.

Hvad koster det at campere hos jer?

Prisen afhænger af, hvornår du gerne vil overnatte på campingpladsen, antallet af personer (og om det er voksne, ungdom eller børn), antallet af nætter, om du skal bruge strøm, om du har hund med og hvilken pladstype, du vil bo på. 
For eksempel vil regnestykket for to voksne med én hund på en standardplads i lavsæsonen med strøm i to nætter: 
2*75 kr. + 45 kr. + 15 kr. + 39 kr = 249 kr. * 2 nætter = 498 kr.
Prisen er inkl. brusebade, WIFI, varmt vand i køkkener og brug af badeovne mv., adgang til swimmingpool i poolens åbningsperiode osv.

Du finder priserne under menupunktet Overnatning -> Camping. Husk at du kan få beregnet prisen på dit ophold helt automatisk og med det samme ved at taste den ønskede periode mv. ind i vores onlinebooking. Så klarer den det hele for dig!

Hvad koster det at bo i hytte hos jer? 

Prisen afhænger af, hvornår du gerne vil overnatte på campingpladsen, hvilken type hytte, du gerne vil bo i, antallet af nætter, og om du har hund med.  
For eksempel vil regnestykket for at bo i en standardhytte med én hund i lavsæsonen i to nætter være:
465 kr. + 25 kr. = 490 kr. * 2 nætter = 980 kr.
Prisen er inkl. brusebade, WIFI, varmt vand i køkkener og brug af badeovne mv., adgang til swimmingpool i poolens åbningsperiode osv.

Du finder priserne under menupunktet Overnatning -> Hytter. Husk at du kan få beregnet prisen på dit ophold helt automatisk og med det samme ved at taste den ønskede periode mv. ind i vores onlinebooking. Så klarer den det hele for dig!

Hvornår kan vi ankomme?

Ankomst til hytter er altid efter kl. 15. 

Højsæson campingenheder:
Ankomst til campingenheder er som udgangspunkt i højsæsonen mellem kl. 12-13 og igen efter kl. 15, så dem, der skal flytte fra pladsen, kan nå at gøre det om formiddagen. Hvis pladsen er ledig tidligere, må I selvfølgelig gerne komme tidligere - så ring gerne for at høre, hvordan det ser ud med netop jeres plads. Kommer I inden receptionens middagslukning fra kl. 13-15 (højsæson), og jeres plads er optaget, kan I holde på en anden plads, mens I venter. 

Lavsæson campingenheder: 
Er pladsen ledig, så må I meget gerne ankomme om formiddagen. Husk at tjekke receptionens åbningstider. 

Hvornår skal vi afrejse?

Afrejse for hytter er altid inden kl. 12.

Afrejse for campingenheder er vi meget fleksible med; men det afhænger af, hvilken plads, I har, og om pladsen er reserveret. I skal tjekke ud i receptionen inden kl. 12, men hvis pladsen er ledig, må I hjertens gerne tage frokosten med og vente med at køre til kl. 14:50.
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
maplaptopbubblecrossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram