Camping med panorama-
udsigt over Limfjorden 

Oplev den eneste campingplads ved Limfjorden i Danmark, 
der er komplet anlagt i terrasser og har fantastisk udsigt over Limfjorden. 
Her er du kun 4 km fra gågaden i Skive by på en campingplads 
med pool og masser af aktiviteter for store og små.
BOOK NU

Limfjords camping med panoramaudsigt tæt på Skive by

Uanset om du skal på en længere ferie eller weekend på Limfjords camping, så er Skive Fjord Camping et dejligt bud. Skive Fjord Camping ligger kun 4 kilometer fra gågaden og centrum af Skive by, og som en af de eneste campingpladser ved Limfjorden kan du derfor cykle eller gå direkte ind til en større by med gågade, shopping, museum, teater, restauranter og meget mere. Med andre ord er det altså Limfjords camping med den bedste beliggenhed, for her er i tæt byen, midt i naturen og med fantastisk udsigt over Limfjorden. Beliggenheden er meget unikt for Skive Fjord Camping, og den skaber rammerne for en fantastisk tur på Limfjords camping. Vi har masser af aktiviteter for store og små i ferierne, og så ligger Skive Fjord Camping midt i masser af spændende attraktioner og oplevelser, der er perfekte til masser af sjov på jeres ferie på Limfjords camping. 

BOOK NU

Panoramaplads

Book en plads med fantastisk udsigt over Limfjorden på max 110 m2
Læs mere

XL-panoramaplads

Book en plads med fantastisk udsigt over Limfjorden med plads til den ekstra store vogn, autocamper eller telt. Ca. 120 m2
Læs mere

Standardplads

Pladser centralt på campingpladsen nær servicebygninger, legepladser mv. på max 110 m2
Læs mere

XL-plads

Pladser til jer med den ekstra store vogn, autocamper eller telt eller jer, som bare godt kan lide at have ekstra plads omkring jer. Ca. 120 m2
Læs mere

Den eneste campingplads ved Limfjorden i terrasser

På Skive Fjord Camping er din tur på Limfjords camping med masser af udsigt, lys og plads omkring campingvognen. Campingpladsen er som den ene Limfjords campingplads komplet anlagt i terrasser, hvilket betyder, at ALLE pladser er gode pladser, og at ALLE har en form for udsigt. Størstedelen af pladsen har udsigt over Limfjorden, andre har udsigt over Limfjords landskabet omkring campingpladsen med skov, bakker og marker, og over den smukt anlagte campingplads ved Limfjorden. Når du tager på Limfjords camping ved Skive Fjord Camping, kan du bestille plads på fire forskellige typer pladser, hvoraf to af typerne er med storslået panoramaudsigt over Limfjorden i en grad, du ikke finder på noget andet sted, hvor du kan tage på Limfjords camping.

Limfjords camping med pool

Er det vigtig med en lækker pool, når I vælger campingplads til jeres tur på Limfjords camping? På Skive Fjord Camping har vi den flotteste, store pool med børnbassin og en lille vandrusjebane til børn - og så er poolen selvfølgelig solfangeropvarmet! Når I er på Limfjords camping på Skive Fjord Camping, kan I derfor dase ved poolen i solen på solsengene med en god bog, mens ungerne leger i poolen uden at blive blå af kulde. Det er Limfjords camping, når det er bedst!

Masser af aktiviteter for børn på jeres ferie på Limfjords camping i Skive

Når I er på ferie på ægte Limfjords camping, skal der selvfølgelig også være masser af sjov for børnene! Ud over at lege i den solfangeropvarmede pool, har vi i ferier masser af hyggelige og sjove aktiviteter på programmet for børn. Tag for eksempel med på Ponyskole, bag snobrød i Limfjordens vandkant, fang krabber til Livet i Fjorden, spil krolf med panoramaudsigt over Limfjorden, prøv at ro i kajak til Kajaksjov eller noget helt sjette. 

Limfjorden: den store legeplads ved campingpladsen

Vi elsker den store legeplads i forhaven, som Limfjorden er, og når I tager på Limfjords camping, skal I selvfølgelig også ned at besøge Limfjorden. Den ligger nemlig et stenkast fra pladserne på Skive Fjord Camping (hvilket også forklarer, hvorfor I har så god udsigt, når I tager på Limfjords camping ved os!). Limfjorden byder på masser af autentiske Limfjords oplevelser til jeres ferie på Limfjords camping: fang krabber fra badebroen, tag en svømmetur, slå smut, ro i kajak eller tag med på en af VisionKayaks ture i helt gennemsigtige glaskajakker fra stranden neden for campingpladsen. På jeres Limfjords camping ferie kan I også gå eller cykle på fjordstien i Limfjordens vandkant ind til Skive Havn for at spise hjemmelavede italienske is, eller tage en tur i skoven på vejen. Der er masser af oplevelser ved Limfjorden, der venter på jer på jeres ferie på Limfjords camping. 

BOOK NU
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram