BOOK

Brænderiet Limfjorden

Oplev Brænderiet Limfjorden mens du overnatter på Skive Fjord Camping
19 min  ·  19.6 km

Brænderiet Limfjorden

Nyd brænderiets øl, whisky, rom, gin, snaps og likør i baren eller på terrassen. Rundvisninger efter aftale året rundt. Med en helt enestående beliggenhed direkte ved Sundsøre Færgehavn og badestrand finder du Brænderiet Limfjorden. Her produceres mange forskellige alkoholtyper, der opnår en unik karakter i kraft af fadlagringen ved Limfjordens friske vande.
LÆS MERE

Rundvisninger

Alle tirsdage og torsdage fra uge 27 til og med uge 32 fra 16.00 - 17.00 i 2020 kan du høre fortællingen om brænderiets historie op igennem de sidste 3000 år og komme ind og se produktionen samt fadlagringsrum. Rundvisningen afsluttes med smagsprøver af Brænderiet Limfjordens mange forskellige produkter. For større grupper arrangeres rundvisninger hele året rundt. Udover whisky produceres her forskellige typer likør, fadlagret ølsnaps, kryddersnaps, gin, fadlagret rom og brandy.

Restauranten

I sommersæsonen fra uge 27 til og med uge 32 er der åbent hver dag i restauranten fra kl. 10 - 20.00 hvor der serveres dagens platte med forskellige smagsoplevelser. Brænderiet Limfjorden har eget bryggeri og der kan nydes håndlavet nybrygget øl til maden i restauranten eller udenfor på terrassen med udsigt udover Limfjorden.

Om

Sundsørevej 4, 7870 Roslev
56°42'28.3"N 9°10'23.7"E

19 minutter

19.6 km

Leder du efter overnatning nær Brænderiet Limfjorden?

Skal du besøge Brænderiet Limfjorden og leder nu efter overnatning i nærheden? Uanset om du er på jagt efter et hotel, en campingplads, bed and breakfast/bnb, vandrehjem eller et sommerhus nær Brænderiet Limfjorden, så er Skive Fjord Camping et godt bud! Vi ligger nemlig kun 19 min eller 19.6 km fra Brænderiet Limfjorden, og så har vi både masser af lækre hytter velegnet til alle fra familier til par, ligesom vi har masser af dejlige pladser til din campingvogn, autocamper eller telt. Udover Brænderiet Limfjorden ligger her også MASSER af andre dejlige oplevelser i nærheden, som du kan få et overblik over på vores oplevelsesside. 

Campingpladsen ligger kun fire km af centrum af Skive by med gågade, shopping, restauranter og caféer, og kun et stenkast fra Limfjorden. Her er du midt i naturen men stadig tæt på byen - og tæt på steder som f.eks. Brænderiet Limfjorden! Campingpladsen er komplet anlagt i terrasser som en af de eneste i landet, og det betyder, at alle har en grad af udsigt: enten smuk panoramaudsigt over Limfjorden, udsigt over campingpladsen og/eller Limfjordslandskabet omkring med bakker, marker og skov. Vi har to store legepladser til børnene, aktiviteter i ferierne, søde heste der gerne vil snakkes med over hegnet, solfangeropvarmet swimmingpool med masser af solsengene omkring til mor og far, og i nærheden finder I masser af lækre stier til cykel- og gåture, skov, Limfjorden med en rigtig dejlig badebro og selvfølgelig rigtig mange oplevelser, restauranter, caféer og steder som Brænderiet Limfjorden.

Vi ses til jeres næste ferie ved Limfjorden - når I skal besøge os og Brænderiet Limfjorden!
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
maplaptopbubble
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram