BOOK

Jesperhus Blomsterpark

Oplev nordens største blomsterpark tæt på campingpladsen
27 min  ·  27 km

På Jesperhus Blomsterpar er der oplevelser for hele familien

Nordens største blomsterpark Jesperhus er beliggende i og ved det naturskønne Legind Bjerge syd for Nykøbing Mors. I parken kan man se langt over 1 mio. farvestrålende sommerblomster, roser m.m. Jesperhus Blomsterpark byder på oplevelser og aktiviteter for hele familien. Aktiviteter er med i entre prisen.
LÆS MERE

Besøg indendørs Jungle zoo i Jesperhus Blomsterpark

Besøg Jungle Zoo og oplev omkring 50 dyr tæt på. Der er lemurer, fugle og mange andre dyr. Bliv dyrepasser for en dag kan tilkøbes. Se de aktuelle priser på blomsterparkens hjemmeside.

Aktiviteter for børnefamilien

Der er mange aktiviteter for børnefamilien i Jesperhus blomsterpark. Der er Hugoshow, hugoland og billedet er fra kølhalers karrusel.

Om

27 minutter

27 km

Leder du efter overnatning nær Jesperhus Blomsterpark?

Skal du besøge Jesperhus Blomsterpark og leder nu efter overnatning i nærheden? Uanset om du er på jagt efter et hotel, en campingplads, bed and breakfast/bnb, vandrehjem eller et sommerhus nær Jesperhus Blomsterpark, så er Skive Fjord Camping et godt bud! Vi ligger nemlig kun 27 min eller 27 km fra Jesperhus Blomsterpark, og så har vi både masser af lækre hytter velegnet til alle fra familier til par, ligesom vi har masser af dejlige pladser til din campingvogn, autocamper eller telt. Udover Jesperhus Blomsterpark ligger her også MASSER af andre dejlige oplevelser i nærheden, som du kan få et overblik over på vores oplevelsesside. 

Campingpladsen ligger kun fire km af centrum af Skive by med gågade, shopping, restauranter og caféer, og kun et stenkast fra Limfjorden. Her er du midt i naturen men stadig tæt på byen - og tæt på steder som f.eks. Jesperhus Blomsterpark! Campingpladsen er komplet anlagt i terrasser som en af de eneste i landet, og det betyder, at alle har en grad af udsigt: enten smuk panoramaudsigt over Limfjorden, udsigt over campingpladsen og/eller Limfjordslandskabet omkring med bakker, marker og skov. Vi har to store legepladser til børnene, aktiviteter i ferierne, søde heste der gerne vil snakkes med over hegnet, solfangeropvarmet swimmingpool med masser af solsengene omkring til mor og far, og i nærheden finder I masser af lækre stier til cykel- og gåture, skov, Limfjorden med en rigtig dejlig badebro og selvfølgelig rigtig mange oplevelser, restauranter, caféer og steder som Jesperhus Blomsterpark.

Vi ses til jeres næste ferie ved Limfjorden - når I skal besøge os og Jesperhus Blomsterpark!
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
maplaptopbubble
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram