BOOK

Vind gavekort på 500 DKK til Skive Fjord Camping

Deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 DKK til jeres næste ferie på Skive Fjord Camping. Værdien af præmien er 500 DKK, og du kan helt frit vælge mellem at bruge gavekortet til et camping- eller hytteophold. 
DELTAG NU

... og vær samtidig blandt de første til at modtage nyheder og tilbud fra Limfjorden

Deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 DKK til dit næste ferieophold på Skive Fjord Camping her. Værdien af præmien er 500 DKK og kan bruges på både ophold i egen campingvogn, autocamper eller telt eller i en af vores flotte hytter. Det bestemmer du helt selv! 

Du tilmelder dig samtidig til at modtage vores nyhedsbrev - direkte fra Limfjorden. Det betyder, at du vil være blandt de første til at få nyheder og tilbud. Der trækkes lod om et gavekort (værdi op til 500 DKK) mellem alle nyhedsbrevsmodtagere. Vinderen får direkte besked via e-mail.

OBS: Hvis du bliver den heldige vinder og allerede har booket ophold, så refunderer vi selvfølgelig beløbet svarende til præmiens værdi (op til 500 DKK). Du kan derfor roligt booke din ferie nu, selvom du deltager i konkurrencen. 

Held og lykke!

Deltag i konkurrencen om et gavekort til Skive Fjord Camping 🌞

* Felterne udfyldes automatisk med store bogstaver

Campingferie ved Limfjorden

Vi har flere forskellige typer pladser, så uanset om du er på jagt efter en stor læplads eller en plads med panoramaudsigt over Limfjorden - så har vi pladsen til dig! Her er I midt i naturen og tæt på byen!
MERE OM PLADSERNE

Hytteferie ved Limfjorden

Oplev den helt særlige stemning på en campingplads på jeres næste ferie - her er I tæt på byen og stadig midt i naturen! Der er masser af seværdigheder i nærheden og legekammerater til ungerne. 
MERE OM HYTTERNE
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram