fbpx
BOOK

Tilbud på efterårsferie 2022 på camping og hytter

"Ej, det bliver hyggeligt!" Leder du efter tilbud på camping i efterårsferien? Hold efterårsferie i Danmark i uge 42 - så sparer du 15-20%*! Tilbuddet gælder både i egen campingvogn, autocamper eller telt og i vores hytter.
Nyd efterårets smukke farver og udsigten over Limfjorden til en ekstra god pris. I efterårsferien (uge 42) sparer du nemlig 15%-20%* på dine overnatninger - afhængig af, hvor længe du bliver. 

Uanset om I skal ud at opleve områdets mange attraktioner blive pyntet op til Halloween, skære græskar og drikke varm kakao, eller det er cyklerne eller vandrestøvlerne, der skal på tur på Skives mange smukke cykel- og vandrestier, der prydes af løvfaldets gyldne farver, så er her masser af skønne oplevelser, der venter på netop jer! 

Efterårsferietilbud på camping og hytter: 
Tag minimum fire nætter: spar 15%*
Tag minimum syv nætter: spar 20%* 

Vi har også aktiviteter for børnene i efterårsferien (uge 42), og så er der altid masser af oplevelser, seværdigheder og spisesteder lige i nærheden. Besøg for eksempel verdens største kalkmine, Mønsted Kalkgruber, der kun ligger 25 minutter væk, eller gå i riddernes fodspor på en af Europas mest velbevarede middelalderborge, Spøttrup Borg, der kun ligger 20 minutter fra campingpladsen. 

 Vi glæder os, til vi ses i efteråret! 

*OBS: der er ikke rabat på strømforbrug og tilslutning.
BOOK FERIEN NU

Tilbud på hytter i efterårsferien

Nyd efteråret i Danmark med en hyggelig hytteferie i eferårsferien. Hvis I booker minimum fire nætter, får I nemlig rabat på ferien! Tilbuddet gælder for alle vores hyggelige hyttetyper og mobilehome - og i mange af dem kan jeres firbenede ven også komme med på ferien mod et mindre tillæg. 

Lyder det ikke vidunderligt at gå ture langs Limfjorden med Fido under træernes gyldne kroner? Eller hvad med at spille brætspil med ungerne, drikke varm kakao og skære græskarlygter? 
Der er op til 5 sovepladser i alle hyttetyperne – og op til 6 personer i mobile home. 

Book min. 5 dage/4 nætter og få 15 % rabat på hele opholdet
Book min. 8 dage/7 nætter og få 20 % rabat på hele opholdet

Nyd f.eks. lørdag til lørdag i efterårsferien (uge 42) i en Panoramahytte til kun 3892 DKK - spar hele 973 DKK!
SE MERE OM HYTTERNE

Tilbud på camping i efterårsferien

Nyd efteråret i Danmark med en hyggelig campingferie i efterårsferien. Hvis I booker minimum fire nætter, får I nemlig rabat på ferien! Tilbuddet gælder på alle vores pladstyper (Standard-, XL-, Panorama- og XL-Panorama-pladser). Jeres firbenede ven er naturligvis også mere end velkommen! Du kan spare 15%-20% på jeres ophold, uanset om I er to på tur eller I er en stor familie. Der er dog ikke rabat på strøm og eltilslutning. 

Lyder det ikke vidunderligt at gå ture langs Limfjorden med Fido under træernes gyldne kroner? Eller hvad med at spille brætspil med ungerne, drikke varm kakao og skære græskarlygter? 

Book min. 5 dage/4 nætter og få 15 % rabat på hele opholdet
Book min. 8 dage/7 nætter og få 20 % rabat på hele opholdet
LÆS MERE OM PLADSERNE

Priseksempler to voksne og to børn - Tilbud på efterårsferie på camping

"Hvad kommer det så til at koste?" tænker du måske? Vi har samlet et par priseksempler til dig her, hvis I er to voksne og to børn på tur. Priserne er ekskl. strømforbrug og eltilslutning, som der ikke er tilbud på:

To voksne og to børn på en Panorama- eller XL-plads:

 • Fire nætter: 1003 DKK
  (Normalpris 1180 DKK, spar 177 DKK!)
 • Syv nætter: 1652 DKK
  (Normalpris 2065 DKK, spar 413 DKK!)

To voksne og to børn på en Standardplads:

 • Fire nætter: 935 DKK
  (Normalpris 1100 DKK, spar 165 DKK!)
 • Syv nætter: 1540 DKK
  (Normalpris 1925 DKK, spar 385 DKK!)
BOOK NU

Priseksempler to voksne - efterårsferietilbud på camping

"Hvad kommer det så til at koste?" tænker du måske? Vi har samlet et par priseksempler til dig her, hvis I er to voksne på tur. Priserne er ekskl. strømforbrug og eltilslutning, som der ikke er tilbud på::

To voksne på en Panorama- eller XL-plads:

 • Fire nætter: 731 DKK
  (Normalpris 860 DKK, spar 129 DKK!)
 • Syv nætter: 1204 DKK
  (Normalpris 1505 DKK, spar 301 DKK!)

To voksne på en Standardplads:

 • Fire nætter: 663 DKK
  (Normalpris 780 DKK, spar 117 DKK!)
 • Syv nætter: 1092 DKK
  (Normalpris 1365 DKK, spar 273 DKK!)
BOOK NU
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram