Golfferie i Danmark: Oplev bl.a. DKs bedste golfbane og mange flere nær Skive Fjord Camping

Herfra har du kun fem minutter til den nærmeste golfbane, Skive Golfklub! 
Skive Fjord Camping ligger i et naturskønt område lige ned til vandet og med flot udsigt over Limfjorden. Her er perfekt for golfentusiaster, da der ligger masser af golfbaner i området! Uanset om du har egen campingvogn/autocamper/telt eller foretrækker at bo i et af vores moderne små feriehuse/hytter på din golfferie, så har Skive Fjord Camping de perfekte rammer til at danne basen for din næste golfferie i Danmark.

Omkring campingpladsen finder du flere fremragende golfbaner
, der hver især tilbyder en unik og udfordrende oplevelse for spillere på alle niveauer. Den nærmeste golfbane, Skive Golfklub, er næsten nabo til campingpladsen (ca. 5 min kørsel), men derudover findes yderligere seks baner inden for kun 35 min kørsel fra pladsen (Skive Golfklub, Harrevig Golfklub, Morsø Golfklub, Hjarbæk Fjord Golfcenter, Hedens Golfklub, Karup Å Golfklub, Viborg Golfklub), og inden for blot en times kørsel ligger der endnu flere flotte og spændende golfbaner - blandt andet Danmarks bedste golfbane, Skovbanen i Råsted hos Holstebro Golfklub. Waow - siger vi bare! 

Her er altså masser spændende baner at opleve at spille på under din golfferie i Jylland, Danmark!

Samlet set tilbyder golfbanerne omkring Skive Fjord Camping
en varieret og spændende golfoplevelse. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren golfspiller, vil du finde baner, der passer til dit niveau og dine præferencer, alt imens du nyder den smukke natur og den rolige atmosfære, som området er kendt for.

Vi har herunder samlet otte af vores favoritter
af de golfbaner, der ligger tættest på Skive Fjord Camping (under 1 times kørsel).
BOOK GOLFFERIEN

Skive Golfklub: Kun fem min fra campingpladsen

Skive Golfklub er kendt for sin smukke beliggenhed og velplejede baner. Klubben tilbyder en 18-hullers bane, der strækker sig over et varieret terræn med både åbne fairways og udfordrende skovområder. Banen er designet til at være både tilgængelig for begyndere og udfordrende for mere erfarne spillere, hvilket gør den ideel for alle typer golfspillere.

Skive Golfklub skriver selv om banen: "Skive Golfbane består af 9 “gamle” huller, der er anlagt i slutningen af halvfjerdserne, og 9 nyere huller der blev indviet i 2002. Hullerne 1 - 8 er således omkranset af høje træer og læbælter, hvorimod hullerne 9 - 15, der nås gennem en tunnel under hovedvejen, er højere beliggende og ind imellem præges af den friske vestenvind.

Samlet set er banen let kuperet, med overvægt på de nyeste huller, uden dog at kræve større kondition fra spillernes side. Der er en mindre sø, der kommer i spil i forbindelse med 3’erens green og igen på 4’ fairway. På hul 18 er der i venstre side en sø (med springvand), der kan komme i spil ved teestedsslaget.


Læs mere om Skive Golfklub her: www.skivegolfklub.dk

Afstand til Skive Fjord Camping: 3,2 km - ca. fem minutters kørsel.
Book ferien nu
Skive Golfklub - Ferie og overnatning nær og tæt på Skive Golfkliub på Skive Fjord Camping. Kun fem minutter fra golfklubben

Harre Vig Golfklub: Med fantastisk udsigt over Limfjorden fra golfbanen

En kort køretur fra Skive Fjord Camping finder du Harre Vig Golfklub. Denne klub er kendt for sin hyggelige atmosfære og venlige medlemmer. Banen her er en 18-hullers parkbane, der er integreret i det smukke landskab omkring Harrevig. Med velplejede greens og fairways samt strategisk placerede bunkers og vandhazarder, er denne bane både sjov og udfordrende. Den naturskønne beliggenhed langs fjorden giver også mulighed for at nyde det fantastiske dyreliv og de smukke udsigter under spillet.

Harre Vig Golfklub skriver selv om banen: "Der er de mest fantastiske udsigter, hvilket jeg sætter højt. For mig er det vigtigt, at en golfbane også er en naturmæssig oplevelse, og det er Harre Vig. Dertil kommer, at banen altid er meget velholdt.” Søren Clemmesen, Tidligere formand for Dansk Golf Union

Harre Vig golfbane er af mange regnet for en af de smukkeste – en rigtig perle, som man vender tilbage til igen og igen.
Det er en bane for dem, der forventer sig mere af en runde golf end blot det sportslige og sociale på en altid velholdt bane.
Harre Vig byder nemlig sine gæster på fine oplevelser i fredet natur med alt fra sjældne orkideer og fugle til storslåede udsigter over limfjordslandet.

Harre Vig er for dem, der ikke vil lade sig nøje med mindre." 
Læs mere om Harre Vig Golfklub her: www.harreviggolf.dk

Afstand til Skive Fjord Camping: 18,3 km - ca. 18 minutters kørsel.
Book ferien nu
BOOK GOLFFERIEN

Morsø Golfklub: Masser af vandudsigt over Limfjorden fra golfbanen

Lidt længere væk, men stadig inden for en overkommelig afstand, ligger Morsø Golfklub. Denne 18-hullers bane ligger på øen Mors og byder på en fantastisk udsigt over Limfjorden. Banen er kendt for sine spændende layout og udfordrende greens, som vil teste dine færdigheder og strategiske tænkning. Morsø Golfklub er også kendt for sin gode atmosfære og faciliteter, hvilket gør det til et oplagt valg til en golftur fra Skive Fjord Camping.

Morsø Golfklub skriver selv om banen: "Morsø Golfklub har en 18 hullers bane samt en 9 hullers Pay and Play par-3 bane.

18 hullers banen har en unik beliggenhed helt ud til Limfjorden. Der er udsigt til fjorden fra de fleste af hullerne, og banen tilbyder masser af udfordringer for såvel amatører som mere rutinerede spillere.

De første huller befinder sig i parklignende omgivelser, mens de sidste huller ligger i det åbne, bakkede landskab langs fjorden.

Greenfee er incl. fri afbenyttelse af træningsbolde og træningsfaciliteter." 
Læs mere om Morsø Golfklub her: www.morsoe-golfklub.dk

Afstand til Skive Fjord Camping: 33,8 km - ca. 30 minutters kørsel.
Book ferien nu

Hjarbæk Fjord Golfcenter: Med hele 27 huller

Hjarbæk Fjord Golfcenter er en anden perle i området, der tilbyder en 27-hullers golfbane, der kan kombineres på forskellige måder for at skabe unikke spiloplevelser. Banen ligger tæt på Hjarbæk Fjord og byder på spektakulære naturscenerier og en spændende variation af huller. De forskellige kombinationer af huller gør det muligt for spillere at tilpasse deres spil til deres niveau og præferencer, hvilket gør Hjarbæk Fjord Golfcenter til et populært valg blandt golfspillere. 

Hjarbæk Fjord Golfcenter skriver selv om banen: "Holder du af at spille golf i naturskønne omgivelser, byder vi hos Hjarbæk Fjord Golfcenter i Skals i Midtjylland velkommen til en golfklub, der er så attraktiv, at vi har medlemmer fra hele Jylland og resten af Danmark.

​Vi har en af Danmarks suverænt smukkeste og mest afvekslende golfbaner med naturlige forhindringer og sportslige udfordringer af høj kvalitet. Nyd udsigten over den smukke Hjarbæk Fjord.

De naturlige bakker og skrænter skabt af istidens smeltevand, rå natur, kuperet terræn, åbent landskab og den friske vind er med til at udfordre selv den mest stabile golfspiller på blæsende dage." 
Læs mere om Hjarbæk Fjord Golfcenter her: www.hfgc.dk/golfklub/

Afstand til Skive Fjord Camping: 31 km - ca. 32 minutters kørsel.
Book ferien nu

Hedens Golfklub:

Hedens Golf Klub skriver selv om banen: "Hedens Golf Klub er beliggende i Grønhøj. Banen byder på spændende udfordringer, både for øvede og nybegyndere, idet den er anlagt i et let kuperet terræn.
Golfbanen blev anlagt i 2004 som en Pay & Play bane. Banen blev designet i samarbejde med den anerkendte banedesigner Frederik Dreyer. Banen var det sidste projekt Frederik Dreyer var medvirkende, til inden han afgik ved døden i 2005, 86 år gammel.
Hedens Golf Klub blev stiftet i 2007 og har i dag ca. 250 medlemmer. I klubbens vedtægter lægges der op til at Hedens Golf Klubs bane skal være en golfbane, hvor alle har økonomisk mulighed for at dyrke sporten.
Ligeledes skal den uhøjtidelige ånd plejes, således at alle føler sig velkommen på et jordnært grundlag.
Anlæg
Klubben råder over en 9 hullers bane, drivingrange, putting green, samt indspilsgreen." 
Læs mere om Hedens Golfklub her: www.hedensgolfklub.dk/

Afstand til Skive Fjord Camping: 32,1 km - ca. 34 minutters kørsel.
Book ferien nu
BOOK GOLFFERIEN

Viborg Golfklub:27 miljøvenlige huller

27 hullers miljøvenlig golf med café - Viborg Golfklub har som den første golfklub i Danmark og den tredje golfklub i verden opnået certificeringen Golf Environment Europe på baggrund af natur, landskab, vand, græs (gødning og pesticider), affald, energi og uddannelse samt kommunikation! 

Viborg Golfklub skriver selv om banen: "Banen ligger i et afvekslende terræn, og råder ud over 27 huller på den store bane også over en 9 hullers Pay & Play bane, som er åben for alle.

Viborg Golfklubs bane er tegnet af 3 forskellige banearkitekter, Jan Sederholm, Frederik Dreyer og Michael Traasdahl Møller, med sidstnævnte som den seneste banearkitekt for de nyeste 9 huller (rød sløjfe) samt diverse baneændringer på de oprindelige 18 huller." 
Læs mere om Viborg Golfklub her: www.viborggolfklub.dk

Afstand til Skive Fjord Camping: 42 km - ca. 45 minutters kørsel.
Book ferien nu

Hvalpsund Golf Club:Tag den flotte tur med færgen og nyd 18 hullers golfbane med vandudsigt

Hvalpsund Golf Club skriver selv om banen: "Du får både skov og sø, i et kuperet terræn med et varieret dyreliv og næsten lige meget, hvor du befinder dig på banen, har du en flot panoramaudsigt i baggrunden.

Der er anlagt en 18 hullers turneringsbane med krav om DGU medlemsskab og en 9 hullers pay- og play bane der er åben for alle spillere.

Hele anlægget er designet af den anerkendte og berømte banearkitekt Michael Traasdahl Møller, Golfcourse Planning, der har udformet mange golfbaner rundt om i landet. Banearkitekten har udnyttet arealet perfekt. Banen har både seaside, skov og park huller, og derfor er der ikke to huller der er ens. " 
Læs mere om Hvalpsund Golf Club her: www.hvalpsundgolfclub.dk

Afstand til Skive Fjord Camping: 23 km - ca. 45 minutters kørsel.
Book ferien nu

Holstebro Golfklub:Danmarks bedste bane

I Holstebro Golfklub finder du hele fem forskellige baner på to destinationer. I Råsted ligger Danmarks bedste bane, Skovbanen, der er smuk og omkranset af store træer. Her finder du også Engbanen og Parkbanen. I Holstebro ligger Storeåbanen og Frøjkbanen. Alle fem flotte baner hører under Holstebro Golfklub. 

Holstebro Golfklub skriver selv om banen: "Skovbanen i Råsted er kåret som Danmarks bedste bane 2021 & 2023 samt på Top100 listen over bedste baner i Europa. På Storåbanen i Holstebro kan man opleve den smukke natur langs ålandskabet. I Råsted danner Parkbanen rammen om en mellemlang 9 hullers bane, mens Engbanen er en af Danmarks smukkeste Pay and play baner, og på Frøjkbanens Pay and play, er der plads til alle." 
Læs mere om Holstebro Golfklub her: www.holstebrogolfklub.dk

Afstand til Skive Fjord Camping: 
Holstebro: 52,5 km - ca. 50 min. Råsted: 59 km - ca. 55 min 
Book ferien nu
Skovbanen, Holstebro GolfklubStoråbanen i Holstebro Golfklub

Klar til at få golfferien i hul? Book din base her!

Nu har du set et udsnit af alle de fantastiske golfbaner, der ligger at venter på dig - er du klar til at spille? Book basen nu til din næste golfferie her! Vi har et stort udvalg af smukke pladser, hvis du har din egen campingvogn, autocamper, camplet eller telt, og vi har flere forskellige slags moderne, små feriehuse (hytter), så der er noget for enhver smag - uanset om det er familie, venner, din anden halvdel eller dig selv, du skal have med på golfferie i midten af Jyllands mange golfbaner. Er du klar til at få booket din næste golfferie i hul? 
BOOK GOLFFERIEN
Campingferie
Drømmer du om at tage på camping tæt på byen, midt i naturen og med alt fra XL-panoramapladser til standardpladser i læ? Læs mere om vores forskellige pladstyper og vælg den rigtige for dig, din familie og jeres ferie her.
Læs mere
hytteferie
Vi har fem forskellige typer hytter, så her er noget for enhver smag. Vi har hytter for alle fra parret, der er på cykeltur, til storfamilien på sommerferie, så her er helt sikkert også en hytte eller et mobilehome, der passer til dig!
Læs mere
Oplevelser
Skive Fjord Camping ligger i hjertet af Jylland, hvilket betyder, at I kan nå alle de store attraktioner inden for 90 min. kørsel. Vi har samlet nogle af alle de andre spændende oplevelser i nærheden, så I nemt kan planlægge ferien.
Læs mere
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
crossmenuarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram