Inventarliste - Hytter og mobile home (m.h)

Såfremt der er mangler ved ankomsten, (f.eks. at der mangler dyner, puder, rullemadrasser, kaffemaskine, støvsuger el.) skal dette på ANKOMSTDAGEN meddeles i receptionen, da man ellers vil blive erstatningsansvarlig for disse mangler.

OBS: Der er ikke fjernsyn i hytterne, men til gengæld er vores WIFI gratis at benytte, så I kan streame lige nøjagtigt, hvad I har lyst til. Der er kun dobbeltkogeplade og ingen ovn i Luksushytter 25 m2.
Skive Fjord Camping inventarliste hytter og mobilehomeBOOK FERIEN NU

Tag på camping ved Limfjorden

Har du også lyst til at besøge en af landets smukkeste campingpladser nu? Det var da en god idé! Vi har flere forskellige typer hytter, der er moderne, nyrenoverede og hvoraf flere ligger med dejlig udsigt over Limfjorden. Læs mere om hytterne og book jeres ferie herunder. 

I ferier har vi masser af aktiviteter for store og små - blandt andet Ponyskole, snobrød, Livet i Fjorden, Kajaksjov og meget andet! Størstedelen af vores aktiviteter er gratis at deltage i (med undtagelse af Ponyskole), ligesom der også er gratis adgang til den solfangeropvarmede swimmingpool, gratis WIFI, gratis varme bade mv. Vi har også to fede legepladser til ungerne med hoppepuder, svævebane, strandhåndboldbane og meget mere. Vi glæder os til at se jer!
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram