BOOK

Tag med på en flyvetur over Skive Fjord Camping

Campingferie med panoramaudsigt ved Limfjorden

Skive Fjord Camping er en af de eneste campingpladser i Danmark, der er komplet anlagt i terrasser - endda på en sydvendt skråning, så her er masser af sol! Terrasserne giver en helt unik atmosfære og masser af fred og ro; i stedet for at have campingvogne, der omringer dig på alle sider på en kedelig stikvej, så har du har kun en nabo på hver side og masser af udsigt og luft foran dig. Her har alle nemlig en grad af udsigt - enten over Limfjorden, markerne omkring, skoven eller over campingpladsen. Terrasserne tager også rigtig meget lyd, så selvom I er på en smuk og åben campingplads fuld af liv, så kan du stadig høre fuglene kvidre og nyde en god bog i stilhed. 
LÆS MERE

Masser af oplevelser, spisesteder og seværdigheder inden for rækkevide

Der findes masser af spændende steder lige uden for døren, når I er på ferie på Skive Fjord Camping. I har fire kilometer til gågaden i Skive by med alle dens flotte restauranter og hyggelige caféer. Inden for 25 minutters kørsel kan I finde alt fra middelalderborge til Europas største kalkmine og andre flotte naturoplevelser - for eksempel på øen Fur. Lige neden for campingpladsen finder I et af de eneste steder i Europa med helt gennemsigtig GLASKAJAK®, VisionKayak. Her er masser at opleve for store og små, uanset om det skal være aktivt, spiseligt eller kulturelt.
LÆS MERE

Hold dig opdateret

Deltag i konkurrencen om et gavekort til Skive Fjord Camping

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at høre om gode tilbud, nye tiltag og andre dugfriske solskinshistorier fra Limfjorden.

Lad os holde kontakten!

Følg med på de sociale medier, hvor vi kommer med opdateringer, lækre billeder og tilbud. Husk vi også altid gerne vil høre fra dig og se billeder fra din ferie hos os! Tag os gerne på dine feriebilleder og brug #skivefjordcamping

Del dit billede og vind jeres næste ophold

Tag os med på jeres ferie gennem kameraet
Vi ved, at I tager masser af dejlige og flotte billeder, når I er på camping hos os. I tager billeder af udsigten, af ungerne, af gåturene i skoven, af vovsen, kaffen, aftensmaden og alt muligt andet hyggeligt. Vi vil rigtig gerne se jeres billeder og opleve jeres ferie gennem jeres kamera - og vi udlodder som tak et gavekort til en værdi af 500 DKK til et ophold på Skive Fjord Camping til en heldig vinder! 

Derfor kan du gennem hele sæsonen dele dine billeder fra jeres ferie hos os på Instagram med #skivefjordcamping - så deltager du helt automatisk i konkurrencen.
Vi glæder os til at tage på ferie i Limfjordslandet med jer!
 
Vinderen udtrækkes ved sæsonafslutning. Læs vores konkurrencebetingelser nederst på siden.
Foto af Heidi Rosenlund
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram