fbpx
BOOK

Find et godt tilbud på jeres næste ferie

Er du på udkig efter et godt tilbud på den næste ferie i autocamperen, campingvognen eller i teltet? Måske overvejer I at tage på ferie i en hytte for at opleve den helt særlige stemning, der er på en campingplads? Her er for eksempel to legepladser og masser af legekammerater til ungerne, solfangeropvarmet swimmingpool og tonsvis af oplevelser, vandre- og cykelruter, attraktioner, spisesteder og seværdigheder i nærheden for store og små, uanset om I er eventyrlystne og kulturelle. 
Vi har helt sikkert både en plads, en hytte og et tilbud, der passer til jer! 

Husk at inklusiv i vores priser er gratis WIFI, gratis varme bade, gratis adgang til den lækre, solfangeropvarmede swimmingpool, gratis deltagelse i næsten alle vores aktiviteter i ferier og helligdage og meget mere!

Tilbud og rabatter kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
BOOK PLADS NU

Efterårsferietilbud

Glæder I jer ikke også til at tage på tur i efterårets gyldne farver, skære græskar, gå tur i den sprøde, kølige efteråsluft og hygge jer i campingvognen, autocamperen eller en af vores dejlige hytter med varm kakao? Her får I hele efterårsferien til en skarp pris, så der er lidt ekstra at bruge på besøg på attraktionerne eller restauranterne i nærheden. 
LÆS MERE

Påsketilbud

Book fem nætter og betal kun for fire!
Påsken er for mange startskuddet på campingsæsonen, og her får I et rigtig godt tilbud på jeres påskeferie. Tilbuddet gælder både på pladser og i hytterne.
LÆS MERE

Mini Helligdagsdeal
Kristi Himmelfart og Pinse-pakke

Book Kristi Himmelfart og pinsen i én pakke og lad vognen blive stående gratis på pladsen mellem de to helligdagsferier. Det er nemt! I slipper for at bruge en masse tid i jeres fridage på at pakke det hele ud og ned igen og have vognen på slæb på vejen frem og tilbage = meget mere tid til afslapning med benene oppe!
LÆS MERE

Helligdagsdeal

Slip for at slæbe vognen frem og tilbage i alle de gode helligdage i foråret. Her kan I nemlig lade vognen blive stående på pladsen mellem alle helligdagene gratis, så I kun skal bekymre jer om at starte kaffemaskinen og smække benene op, når I ankommer. 
LÆS MERE

Bedsteforældreuge

Har du også lyst til at invitere børnebørnene med på sommerferie? Tag dem med på camping i den første uge af skolernes sommerferie og få rabat på jeres tur. 
LÆS MERE

Seniortilbud

Er du og/eller din ægtefælle/samleverske fyldt 60 år? Nyd jeres frihed, og tag på camping i minimum tre nætter ad gangen i lavsæsonen - så får I jeres tur til en ekstra skarp seniorpris!
LÆS MERE
Marienlyst Strand 15, DK-7800 Skive
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram